Şelale | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Şelale

sofratasi

Kullanıcı
Cevap: Şelale

üçgentaş oldukça ilgi çekici, şelalenin o tarafında sanki daha çok çalışma yapılmış gibi.

Ustam bu resimde yosunlanmadan dolayı çok belli olmamış ama geçen seneki resimlerde işaretlediğim yer yılana çok benziyor. üst kısımda da kanal ve şelalenin akan yerine varmadan da bir küçük sunak benzeri bir yer var.

QXzVLr.jpg

LPRb5o.jpg

1PZJOj.jpg

Ayrıca güzelde balık var...

vzNjWz.jpg

Son düzenleme:

sofratasi

Kullanıcı

Ayrıca şunu da belirteyim,

su bu şelaleye varmadan yaklaşık 50 mt kadar yukarıda yerin altına batıyor, yaklaşık bir 20 mt. sonda tekrar çıkıyor. sanırım eskiden kayalıktan büyük bir parça kopup derenin üstünü tıkamış o da alttan kendine yer bulup geçmiş.

Buraya suyun batıp çıktığı yer diyorlar.

vzNj0m.jpg

Son düzenleme:

karanar

Kullanıcı

Ustam bu resimde yosunlanmadan dolayı çok belli olmamış ama geçen seneki resimlerde işaretlediğim yer yılana çok benziyor. üst kısımda da kanal ve şelalenin akan yerine varmadan da bir küçük sunak benzeri bir yer var.

QXzVLr.jpg

LPRb5o.jpg

1PZJOj.jpg

Ayrıca güzelde balık var...

vzNjWz.jpg

haklsın ama kesin sonuç elde etmek için o kısmın detaylarının açığa çıkması için yosunları iyice temizlemek lazım. ahhh balık dedin ya hocam, bayılırım balık avına, hele sen beni böyle bir yere bağla bırak git, adam burada yaşlanmaz valla.

FENERLi

Vip Üye

Buradaki balık çok güzel ,manzara güzel,Cantar ustanın söylediği ağaçlar çok önemli,acaba biraz aşağıda yığma olması lazım dereden girişi olan ama çok dikkatli incelemek gerekiyor,biraz yukarıda kale diye geçen tepede olması lazım.

sofratasi

Kullanıcı

Buradaki balık çok güzel ,manzara güzel,Cantar ustanın söylediği ağaçlar çok önemli,acaba biraz aşağıda yığma olması lazım dereden girişi olan ama çok dikkatli incelemek gerekiyor,biraz yukarıda kale diye geçen tepede olması lazım.

Tahmini bir 500 mt kadar aşağıda kayalığın tepesinde bir kale var. Burası öyle bir kanyon ki ne aşağıdan ne de yukarıdan girişi pek mümkün değil, aşağıda da yukarıda da derin göletler var ve su çok sert akıyor. Bu şelalenin olduğu kısım ise acaip bir kanyon. Bizim köyden burayı gören kişi sayısı çok çok azdır.

Ağaçlar meselesini çok anlayamadım. ağaçların nesine dikkat etmek gerekiyor?

FENERLi

Vip Üye

Tahmini bir 500 mt kadar aşağıda kayalığın tepesinde bir kale var. Burası öyle bir kanyon ki ne aşağıdan ne de yukarıdan girişi pek mümkün değil, aşağıda da yukarıda da derin göletler var ve su çok sert akıyor. Bu şelalenin olduğu kısım ise acaip bir kanyon. Bizim köyden burayı gören kişi sayısı çok çok azdır.

Ağaçlar meselesini çok anlayamadım. ağaçların nesine dikkat etmek gerekiyor?

Acaba kalenin karşısında maabet kalıntılarıda vardır,su kaynakları vs.Bizim gibi ham adamlar buradan patates dökülür gibi dökülür:D:D:D ağaçlar mı? tabiiki k....e doğru(alkış)memleketin güzel yerlerini gördüğümüz çok iyi oldu...

NevzatCevdet

Kullanıcı

Ustam ben bunları düşündüm. Bir ihtimal olabilir bi yoklaman gerekiyor. Ne kadar doğru bilemicem bu işte yeniyim ama ustalarımızın dediği gibi kasa kapakları burda olabilir.

karanar

Kullanıcı

kaya temizlense sanıyorum bir çok işaret günyüzüne çıkar.

Üst Alt