Gardaşım resimlerin çok kötü video dar açı ve kısa resim çektiğin de daha net ve çevre fotoları olsun video en az 10 dk ve etrafında girecek şekilde olsun
Gardaşım resimlerin çok kötü video dar açı ve kısa resim çektiğin de daha net ve çevre fotoları olsun video en az 10 dk ve etrafında girecek şekilde olsun
tamam teşekkürler10 dk lık video nedir fırat ustam. 10 dk da kısa film çekiliyor
konu sahibi arkadaşım, foto çekerken işaret oldugunu veya birşey oldugunu düşündüğün yere sırtını ver, tüm yönleri belirtecek şekilde resimle, güney kuzey doğu batı , kuzey batı vs.. video çekeceksen yavaş ve net çek.
İki dakika desek çeyreği gelmez ben işi garantiye aldım10 dk lık video nedir fırat ustam. 10 dk da kısa film çekiliyor
konu sahibi arkadaşım, foto çekerken işaret oldugunu veya birşey oldugunu düşündüğün yere sırtını ver, tüm yönleri belirtecek şekilde resimle, güney kuzey doğu batı , kuzey batı vs.. video çekeceksen yavaş ve net çek.
orda birşeyler var gibi ama resim çok kötü
yerle ilgili videolar var Youtube yukler linkini kopyalayıp atarim bilgi için teşekkürlerAslında çevre resimler ve daha ayrıntılı anlatım olmalıydı. İşaretli yeri dikkatlice inceleyin.
Çubuk tutabilirsiniz 5 adım önden kontrolü yapın.
Çubukla,
İşaretli yere doğru 90⁰ ilerleyin.
Sonra yine işaretli yere paralel yine kontrol yapın.
ALLAH yardımcın olsun.
video var ama yüklenmiyor varsa söyle yakin olan nokta neresiBu son attığın resimde iki nokta var. Birisi uzakta.
yerle ilgili videolar var Youtube yukler linkini kopyalayıp atarim bilgi için teşekkürler
Aslında çevre resimler ve daha ayrıntılı anlatım olmalıydı. İşaretli yeri dikkatlice inceleyin.
Çubuk tutabilirsiniz 5 adım önden kontrolü yapın.
Çubukla,
İşaretli yere doğru 90⁰ ilerleyin.
Sonra yine işaretli yere paralel yine kontrol yapın.
ALLAH yardımcın olsun.
yerle ilgili videolar var Youtube yukler linkini kopyalayıp atarim bilgi için teşekkürler