Bu işaret şelaledeki senin yeri gösteriyor sanırım
Evet Aynen Öyle Bakalım Nasipte Ne Çıkacak
Bu işaret şelaledeki senin yeri gösteriyor sanırım
20 metre çok uzak bu yanıltıcı bir işaret olabilir.Kırmızı Kare İçerisine Aldığım Bir İşaretti Yalnız Ne Olduğunu Bilmek İçin Gittiğim De Kırmışlardı Video'da Yerini Gösterip Söylüyorum Kırıldığını .. Ayrıca Şelalenin Ön Tarafında Yaklaşık 20 Metre İlerisinde Bu Taş Vardı ..
20 metre çok uzak bu yanıltıcı bir işaret olabilir.
Sizden ricam şelalenin üzerine çıkmanız ve oradan suyun tam akara düştüğü yerde bir işaret bulmalısın o işareti resimle eğer orada işaret yoksa 1 mt veya 1,5 metre geri git ve orada bir çekiç yardımıyla kayayı yokla kapak olan yeri bulmak zor değil ses farkından yakalamak mümkün ancak çekiç fazla büyük olmayacak cam cekici olabilir. Boşluğu bulursan kapağı aç ve karşı düzlüğe geç bir kahvaltı yap dinlen bu süre yeterli olur bulduklarını havalanmasina. Hadi hayırlı olsun. Artık beni de unutmazsın herhalde.
Allah yardımcın olsun
Merhaba Arkadaşlar Dün Bu Yere Gittim Şelale Kurumuştu Eski Çekilen Video'sunu Paylaştım .. Yuvarlak Olan Taşın Biraz Altında Bi Hayvan Figürü Vardı Yalnız Onu Kırmışlar Eski Video'da Göreceksiniz Bu Yerle İlgili Düşünce Fikirleriniz Nedir ?
Bu Video Bahar Ayında Çekildi
Bu Video'ları Kendim Dün Çektim
bu taş buraya koyulmuş küçük taşları çıkar oradan o taş boşalır belki çıkaramazsın ama kırarak çıkarmal zorundasın ve aradığın şeyler orada ..unutma o taşı aldığında ortaya çıkmaz makina yardımı belki gerekebilir ama bence altda .orada su tuza falan da olamaz oradan su akmaya başlamadan acele etsen iyi okur
Burada negibi işaret olur usta yazarmisin benim şelalede yarim ay ya da değirmen taşı var ortadan kirilmiş20 metre çok uzak bu yanıltıcı bir işaret olabilir.
Sizden ricam şelalenin üzerine çıkmanız ve oradan suyun tam akara düştüğü yerde bir işaret bulmalısın o işareti resimle eğer orada işaret yoksa 1 mt veya 1,5 metre geri git ve orada bir çekiç yardımıyla kayayı yokla kapak olan yeri bulmak zor değil ses farkından yakalamak mümkün ancak çekiç fazla büyük olmayacak cam cekici olabilir. Boşluğu bulursan kapağı aç ve karşı düzlüğe geç bir kahvaltı yap dinlen bu süre yeterli olur bulduklarını havalanmasina. Hadi hayırlı olsun. Artık beni de unutmazsın herhalde.
Allah yardımcın olsun