ustam allahın izniyle gitiğimde tam fotorafrlarım böylece net kesin noktalanır saygılarımla ikizceli ustamakıncı kardeş,hoş bir yer yakalamışsın. eğer tespitini başarabilirsen,odası dışında ,bir şey yakalayab,ilirsin diye düşünüyorum.
bulgular bir odayla sınırlı kalmadığını veriyor. bu cepheden gözün tam olarak bakışı yanıltabileceği için üç yön çizdim. dikkatli bakar ve tam istikametini de incelersin.
ok yönlerini açıktan detaylı alırsan girişi b,ile görünebilir. sağlıcakla.
rast gele çalışmaya girmemenizi öneririm. tam tespit tam isabet olmalı.
başın ve gövdenin altına bile canlı türü almış.
saol ustam baştacısın saygılaraslan bir bekçi anlamındadır soylu birinin mezarının bekçisi
gerçi ustalarım yorumları yapmış bize bişiy kalmamış ama
küçük bir sunumda benden olsundedim.
sıtatüsü çok yüksek brine ayit anıt mezar.. çözümü ise aynen ikizceli ustam a katılıyorum... çevre fotorafları eklerseniz konunuz zenginleşir...akıncı kardeş,hoş bir yer yakalamışsın. eğer tespitini başarabilirsen,odası dışında ,bir şey yakalayab,ilirsin diye düşünüyorum.
bulgular bir odayla sınırlı kalmadığını veriyor. bu cepheden gözün tam olarak bakışı yanıltabileceği için üç yön çizdim. dikkatli bakar ve tam istikametini de incelersin.
ok yönlerini açıktan detaylı alırsan girişi b,ile görünebilir. sağlıcakla.
rast gele çalışmaya girmemenizi öneririm. tam tespit tam isabet olmalı.
başın ve gövdenin altına bile canlı türü almış.
wolf ustam saygılarımla sayenizde öğreneceğm çok şey var çevre fotoları gelince hep beraber görcez saygılarımlasıtatüsü çok yüksek brine ayit anıt mezar.. çözümü ise aynen ikizceli ustam a katılıyorum... çevre fotorafları eklerseniz konunuz zenginleşir...
Böyle mezar figürleri bulmak gerekiyor. Bu aslan figürü mesela bütün medeniyetler güç ve asaletin temsili olarak kullanmıştır. Bu figürleri n olduğu yerde muhakkak yüksek statülü bir veya birden fazla mezar vardır. Sıradan mezarlar için böyle şeyler yapılmadı.Konama usta bu hanedanları biz ne zaman bulucaz