birde bunlar dikkatimi çekti...
ustam yaza bidaha giderim kısmetse her yerini fotoraflarım allah razı olsunŞelaleri görünce her zaman bir ah çekmişliğim vardır.
Çok su olmasına rağmen ihtişamı bir harika.
Suyun azaldığı zaman tekrar resimler isen süper olur.
Suyun üstten akarında dökülmeden önce ip bağlama deliklerinide es geçme.
ustam oraya kadar çıka bildim gerisine su müsade etmıyorbirde bunlar dikkatimi çekti...
birde bunlar dikkatimi çekti...
Sol üst kısım paşam kapak oldulça belli çizdiğin yerin sol üstü hayırlısı inşaallah
ustam ben oraya mangala gitiim fotolarımda kısmet ) kıyafetlerim o yüzden öyle .
akıncı yakışıklı, bir daha gidişinde uygun kıyafetlerle gitmeye çalış. havan kaybolmaz merak etme.
önce şu noktaya bir açıklık getirebilirmisin. üzerinde durduğun kayalar alınsa ,biraz derinleştirilse,gölün suyunu azaltmak mümkünmü? aşağıya doğru düşükmü.yaz aylarında dediğim uygulama ile suyu azaltmak mümkünmü.
senin çizdiğinin üzerinde de alta bakan bir baş görünümü var,kayanın yapısı değilse. üstte çizdiğim yerlerle birlikte el işçiliği varsa o kısım önem kazanır ama o noktadan olmayabilir.
burada ikinci bir şık görünüyor. o kısımın bilhassa sol tarfı alınarak,üst bir şapka haline benzetilmiş ve karşı kısma meyilli.
resmin çizilmemiş olanına dikkat edilirse,sağ kısımda bir canlıya benzetilmişle traşlanmış yerler görünüyor. birde sağ üstte örülü gibi görünen yer acaba örgümü.
burada bana göre boşluk tespiti gizemini çözmeye yeterli gelecektir. sağlıcakla.