Üstadım yerin Güzel lakin çubuk kullanmayı biliyorsanız Bi gezin heleki o güzelim yeşillikler varya yanınıza birini alın biriniz sabit dururken diğeri sertçe zıplayıp dalgalanma oluyormu Ona Bi bakın derim
Kırklareli güzeldir arada gezmeye giderim yakın olduğunda dolayıYer şanlıurfa ustam ben orada değilim kırklarelindeyim trakyadayım
Mübarek odayı unutmayalım.Resim yüklemeyi başarmışsın.. hayırlı olsun inşAllah...
resimlediğin yerlerde gece değilde gündüz gezdiğin anlaşılıyor...
Kıymetli kardeşim resimlediğin bulgular mezar bulgularıdır ustalarımız değerlendireceklerdir ben tekrar hoş geldiniz derken hayırlı forumlar olmasını her şeyin gönlünce olmasını dilerim...
Evet güzeldir ben lüleburgazda ikamet ediyorumKırklareli güzeldir arada gezmeye giderim yakın olduğunda dolayı
Mübarek odayı unutmayalım.
Seviliyorsun. ☺
Hay ALLAH razı olsun inşAllah dediğin gibi bulabiliriz peki bulabilirsek bişey çıkarmıKardeş toprağın hem bereket hemde zengin.
Üstü senin olduğu gibi, inş altıda size nasip olur.
Tarlanın işlenmiş yerinde kaya mezarı mezar odası gibi yerler mevcut.
Yani yeraltı zemin altı odası odaları gibi.
Kuyudan girilir.
Farklı renkli diğer kuyudaki taşlardan çok daha değişik bi taş göreceksin.
Tabi kuyu bulmadan bişey yapamazsın.
Önce onu bul sonra burdan devam ederiz inşaALLAH u Rahman c.c azimu şan mübarek insan ☺
InşAllahAllah Allah bende b.eskiye gidiyorum arada burgazda arkadaşlarım var ziyaret ediyorum yolumun üzeri neyse hayırlısı olsun birgün karşılasırız inşaallah