Üstadlar saygılar köyde gezerken bulduğum işaret değerli yorumlarınızı bekliyorum iyi günler .
Üstadım yorumun için teşekkürler dedikerinizi inceleyeceğiz saygılar.Aslan Ustam kaya bir hayvan şeklinde olması orda mahsen olduğunu anlatıp, üzerindeki işaretler ve arkasındaki çökmeyide hesaba alınca 1.resim üzerinden açıklayım mahsen odalarını arkasındaki çökme yerini belli etmiş, girişinide kayanın ön sol kısımlarında aramalısın boşluk testi uygulayarak bulabilirsin diyebilirim,Diğer ustalarında yorumları seni daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum,Sağlıcakla
Üstadım sağol genel görOda ve odaya giden tünel var, çubuklar ile bulabilirsiniz.. kolay gelsin.
Teşekkürler üstadım.Aslan Ustam kaya bir hayvan şeklinde olması orda mahsen olduğunu anlatıp, üzerindeki işaretler ve arkasındaki çökmeyide hesaba alınca 1.resim üzerinden açıklayım mahsen odalarını arkasındaki çökme yerini belli etmiş, girişinide kayanın ön sol kısımlarında aramalısın boşluk testi uygulayarak bulabilirsin diyebilirim,Diğer ustalarında yorumları seni daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum,Sağlıcakla
Resimler bu kadar üstadım dediklerinizi uygulayacaz sağolun.önden ve sol kısım iyice görünür şekilde varsa paylaş. ustalarımızın ifade ettiği gibi mahzen veya arazi üzerinde mezarlar.