her iki kayaya bakildiginda sagdaki beyaz kayada iscilik izleri mevcut bu resime istinaden kayanin icinde olma olasiligi var yuvarlak oyma ya istinadende yukari taraflarinda tumba yigma olasiligi mevcut beyaz tasi yakin uzak resimle ve yukari si basda olmak uzre cevresel fotolar lazim. kirmizi oklu yerin resimden net anlasilmiyor fakat lapya olmasi muhtemel.Var denilen yerde Sizce ustalar birşey görebildinizmi görüntüde birşeyler veya okuyabilen resmi bakalım ustalarımız ne yorumlar sunacak.
ersan ustam özeline bu konuda sana bi tiyo vereceğim onu bi dene bakalım.teşekkür etmene gerek yok hemşerim benim.ustam cubugun en zor yeri tam metali ayrim yapmak ve sahteylen orjinal ayna sinyali deyeni ayirt etmek bunlari cuzebildimi az cok cubuk yinede mineral cekiminden saten beli oluyor
Selamun aleykum ustam geomekatron cihazin hangi modelini aldiniz acaba bende almayi dusunuyordum.Desenize memeleketteki makinalar çok para ama iş yok bende aldım bi geomekatron diye bi cihaz attım bi köşeye duruyor biri der gösteriyor biri der göstermiyor makinalara inancım kalmadı
Sent from my iPhone using Tapatalk