Sonuca ulaşmakta YARDIM! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Sonuca ulaşmakta YARDIM!

_Trakyalı_

Vip Üye
O çubuk ile tespit yaptiginiz hicbir yerde bir şey bulamayacaksıniz.
Bu lafıma kızacak, öyle şey olur mu diyeceksiniz.
Ama zamanin kimi haklı çıkardığını yine kendiniz göreceksiniz.

Rast gelsin.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Ağaç köklerinden falan sinyal verdiği yok. Evet doğru boşluğu çok iyi yakalıyo ama boşluğun türünü çubuk kullanan illaki anlar. Hazneye bişey koymadan asla yön vermiyo. Sadece hazneye aranacak metal türünü yada aranacak obje türünün frekansını vermek gerekiyo. Sağ çubukta aranan obje sol el haznesinde mineraller mevcut. Böylece mineral elenip hedefe ilerlemek amaç. Zaten bu yerin el ile kapatılmadığı kesin çünkü çıkan taşlar onu gösterdi. 3 kişi ile zor yerinden kımıldıyor.
Vallah ben bildiklerimi ve tecrübelerimi yazdım. Illa benim yazdıklarım %100 doğru diyemem. Amma benim bildiğim doğrular bunlar. Yalniş da olabilir elbette.
Çubuk işinin çoğu deneme yanilmayla gider. Bugün doğru dediklerimize zaman geçince tecrübe arttıkça yanlışmış dediklerimiz çok olmuştur.
Herseyin hayırlısı.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Sizi bilmem ama @_Trakyalı_ usta haklı. Bu alanda değil hiçbir alanda prinçle girilmez. Bu ay takvimine de zaman dilimindeki kuvvet geçişlerinede ters tepki gösterir. Zira alan görüldüğü üzere yoğun ağaç ve bu ağaçların hiç biri dibinde altın olmadan yaşamaz. Yani topraktaki en değerli minerali emer ve bırakmaz. Hal böyle olunca toprak altında çürüyen kök dahil çunuğu yanıltmaya yeter. Çubukla işim olmaz ama algoritmasını çok iyi yerden öğrendim. Tabi ustaların farklı yorumları doğru olmayacağı anlamına gelmez yorumlar farklı olsada sebebiyet ekseriyetinde aynıdır. Selametle.

Üst Alt