Su problem | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Su problem

Adem yurdakul

Kullanıcı
3 tane tünel var diyorsunuz.Şimdi bir yere bir kapıdan girmesi var birde bacadan girmesi var.Bu tünellerin giriş kısmının derinlikleri nedir.Ve sizin eviniz engebeli bir arazidemi.Şöle sölim şayet teyitleriniz gerçekten dogruysa.Tek yolunuz evden girmekse zor iş bunu bildigim ve gördügüm için söylüyorum.Suyu boşaltacaksın eger devamı gelmesse.Belkide su tuzagını patlattın ustalar

Adem yurdakul

Kullanıcı
Ben içeriye hala giremedim çünkü oralara su verilmiştir çok kil cok kum cok deişik katmanlar var ve 6 metrede su çıkiyor bacasi da 7 meyre gosteriyor çubuklar evin içinde ve su var
Oraya bir kuyudan yada yada kaynaktan su getirmişlerdir ben içeri girseydim ozaman su tuzagıni patlatmiş olabilirdim
Be ben balkanlarda yaşiyorum evladi fatihanim oralarda baska medeniyetler de yaşamıştir

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Dedem den duymustum diye cok eskiye dayanan ha ine var ve 1 yili aşkin cubuklarla ugrastik fakat biz acele edip orayi kazidik ve çubuklar hep ayni gosteriyor bahcemizde 20 metre 3 tunel var OKM ile tehidetik ama aćmak biraz zor çünkü etraf binalarla dolu

Ben içeriye hala giremedim çünkü oralara su verilmiştir çok kil cok kum cok deişik katmanlar var ve 6 metrede su çıkiyor bacasi da 7 meyre gosteriyor çubuklar evin içinde ve su var
Oraya bir kuyudan yada yada kaynaktan su getirmişlerdir ben içeri girseydim ozaman su tuzagıni patlatmiş olabilirdim
Be ben balkanlarda yaşiyorum evladi fatihanim oralarda baska medeniyetler de yaşamıştir
Bence evinizin altından su yolu geçiyor, cihazınız ondan yanılmış olabilir.

balkaya34

Kullanıcı
Selam,,
Hiç düşündünüzmü, 6 yada 7 metreye bir sey saklasaniz geri nasil alırsınız?
Mümkündegil Alamazsın , Cubuklarin ve Okm lerin gösterdiği Su Dur, Orda ALLAH korusun 6 metre 7 metre bir kavuşursa ne yaparsınız ?
Birde orda dogal bir su gozesi olabilir ,Ani su yükselmesi olabilir ve saglam.çıkamazsınız,
Öyle derinlikde gömü olmaz vaz gecin ,Deden bir sohbette bu hikayeyi duymuş oda size anlatmiş , bunu bu kadar derine kimse saklamaz, Tabiiki karar sizin,

Adem yurdakul

Kullanıcı
Selam,,
Mümkündegil Alamazsın , Cubuklarin ve Okm lerin gösterdiği Su Dur, Orda ALLAH korusun 6 metre 7 metre bir kavuşursa ne yaparsınız ?
Birde orda dogal bir su gozesi olabilir ,Ani su yükselmesi olabilir ve saglam.çıkamazsınız,
Öyle derinlikde gömü olmaz vaz gecin ,Deden bir sohbette bu hikayeyi duymuş oda size anlatmiş , bunu bu kadar derine kimse saklamaz, Tabiiki karar a111qqsizin,

Çubuk satın alıp, odayı çubukla, tüneli okm ile bulup bir işe girerseniz, sonunuz hüsran olur normal olarak.
Anlattiklariniza baktığımda tespitleriniz hatalı.

Okm,mala gibi cihazları, bizim insanımız hayat kurtarıcı sanıyor.
Okumuyorlar, bilgilenmiyorlar,sorgulamiyorlar.
peki sizce ne yapmali cubuk ve okm siz nasil bulabiliriz
kazidik 6 metrede turlu kili katmanlar ve kiremit parcalari cikti ne yapmaliyiz 6 metrede su var ne yapabiliriz sizce

Adem yurdakul

Kullanıcı
Selam,,
Öyle derinlikde gömü olmaz vaz gecin ,Deden bir sohbette bu hikayeyi duymuş oda size anlatmiş , bunu bu kadar derine kimse saklamaz, Tabiiki karar sizin,
orada oda var ve kim bilir hangi medeniyetlere ayit tir oraya belki 1000 yilik oda yada mahsendir bilemiyorum

balkaya34

Kullanıcı
Vaz geç , Ordan bisiy cikmaz ,Cikmadigi gibi birde tehlike var ,Suyun ani yükseldiğini düşün, ALLAH korusun ,

Üst Alt