Her iki yerdede maden tespiti yaptim ustam. Her ikisi de dolu ama kepcelik is altaki taslar cok buyuk. Zeminde cok kutu taslardan yurumek mesele. Ama.manzarasi cok guzel.ustam dogusu akdeniz batisi cukurova.ÖNÜNÜ VERDİĞİ VE ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜM İÇ.İN değinmiştim.
netice alındımı bilemeyiz ama imkan oldaydı da bir maden tespiti yapabilseydiniz aklınızda kalmazdı. hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok.. sağlıcakla.
Ben bizim koylulerin hisimina ugramis diyordum ama olabilir. Orayi bakir goren yok hep oyleymis. Hala koylulur gidip kaziyormus demekki yerler tazeHELENİSTİK DONEM 5 NCİ YY aphaia tapınağı duvar suslemesi perslerin hisimina ugrayan yerlerden biri cok iyi incelemek gerek pek bisey kalacagini sanmiyom.
Ben bizim koylulerin hisimina ugramis diyordum ama olabilir. Orayi bakir goren yok hep oyleymis. Hala koylulur gidip kaziyormus demekki yerler taze
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen inceliyorum tesekkur ederimzati buldugun sutundada yazilar aphaia tapinaklarindan birini anlatiyor daha cok bilgiyi academia. edu dan bulabilirsin sutundaki yazilarda mevcut orda anlatiyor
@METİN ustam merhaba. Bu tasin uzerindeki yazi, 2 bayana hisse edilmis para oldugunu anlatiyormus. Gunesin ilk vurdugu yerde parasinin oldugunu belirtiyormus. Bir arkadasim okumasini bilen birine gostermis onun beyanidir. Bu arkadas ne kadar hakli bana yardimci olursan sevinirim. TesekkurlerArkadaslar bu resimdeki tas nedir acaba
Arkadaslar bu resimdeki tas nedir acaba