sunak yeri ve kapali bir kaya mezari | Define işaretleri ve anlamları

sunak yeri ve kapali bir kaya mezari

ersan

Vip Üye

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: sunak yeri ve kapali bir kaya mezari

Eline sağlık ersan ustam

osi

Kullanıcı

Slim. zemın altı kaya mezarı ısaretı. On tarafında olur genelde 5 yada 6 metre sag ve sol tarafında cevre resımı olsaydı on tarafları goruruduk ustam gereken yerı sen zaten bılıyorsundur. Nedıyelım hayırlısı olsun

ersan

Vip Üye

Slim. zemın altı kaya mezarı ısaretı. On tarafında olur genelde 5 yada 6 metre sag ve sol tarafında cevre resımı olsaydı on tarafları goruruduk ustam gereken yerı sen zaten bılıyorsundur. Nedıyelım hayırlısı olsun

saol ustam ben biliyorum ustam sitedeki arkadaslara bir urnek deye yuklerdim.

sondurak

Kullanıcı

,,Örnek Paylaşım Teşekkürler Ustamimage123(alkış)çiçek sanaÖndeki Taş Paylaştıgınız Konuyla akalı Olanmı :confused:Arkada Konuyla Alakalı göz kırpGörülen image1232'Parça Taşın Durumu Nedir :confused:...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

ersan abi bu işareti,n detaylı anlatımını senden özellikle bekliyorum. çünkü yakın zamanda benzerini inceleyeceğim. senden detaylı tespitlerini duymak istiyorum, gerek kasa gerek odası gerekse içindekiler v.s. gi,bi. şimdiden teşekkürler.

sondurak

Kullanıcı

,,Örnek Paylaşım Teşekkürler Ustamimage123(alkış)çiçek sanaÖndeki Taş Paylaştıgınız Konuyla akalı Olanmı :confused:Arkada Konuyla Alakalı göz kırpGörülen image1232'Parça Taşın Durumu Nedir :confused:..Bekliyoruz Hala..:confused::confused::confused:çiçek sana
,,Beklemedeyiz:confused::confused::confused:çiçek sana,,

İRON

Kullanıcı

ersam usta valla tamda işaretlediğin yeri işaretleyecektim ama erken davrandın...tşlr.

DRAGON-34

Kullanıcı

ERSAN güzel kardeşim ben mezar işlerini sevmiyorum lakin bir bölgede küçük tümülüs şeklinde mezarlar var bunların içinde pek birşey çıkmıyormuş sanırım bu yığmalarda bazen 3 bazen 7 tane mezarlar var normal mezar derinliği yani 1m böyle toplu mezarların yanlarında daha derinden içlerinde değerli olan hatta köşeleri kurşunla sıkıştırılmış lahitler veye küçük odalar tesbit etdik toprak zemininden birşey belli olmuyor düm düz arazi...senden öğrenmek istediğim şey senin başına da geldimi ayrıca buraların içlerinde ceset varmıdır?içlerinde değerli varmı demiyorum var emek vermeye değer mi Ustam

Üst Alt