Tamam ustam, tavsiyeniz uyup bugün bir bakacağımŞu işaretledim yere makina ile bakıver...
Tamam ustam, tavsiyeniz uyup bugün bir bakacağımŞu işaretledim yere makina ile bakıver...
Makina ile bakıverdim bir tepki alamadım ustaŞu işaretledim yere makina ile bakıver...
Çizgi çizdiğin yerlerin yarım metre dışına çık. Çubukları tut. Yürümeye başla. Çubuklar ne yapıyor bana yaz. Ben ne.oldugunu sana yazacağım insallah.
Zihnin boş halde dolaşmayın.
Burada boşluk var
Burada oda var diye düşünürsen sonuç yanlış çıkar.
Kolay gelsin.
Çizgi çizdiğin yerlerin yarım metre dışına çık. Çubukları tut. Yürümeye başla. Çubuklar ne yapıyor bana yaz. Ben ne.oldugunu sana yazacağım insallah.
Zihnin boş halde dolaşmayın.
Burada boşluk var
Burada oda var diye düşünürsen sonuç yanlış çıkar.
Kolay gelsin.
burda ekstra işarete gerek yok kayaların kendisi işaretKayalık olan yere baktım usta öyle bir işarete denk gelmedim veya gözümden kaçtı, ama bu kayalar buraya bilerek konmuş gibi, ama burada da boşluk bakmaya çalıştım aşağıda ki boşluklardan daha büyük 4×4 gibi bir boşluk göründü 3-4 metre gibi de derinlik gösteriyor.
Truva ustam evet makina ile test yaptım ama bir tepkime ölçüm alamadım tam olarak dediğiniz yerden.Soyledigim yere test yaptiniz mi?
Güzel söylediniz ustamburda ekstra işarete gerek yok kayaların kendisi işaret
Makina ne kadar derin aliyor bilemem. Küp yada comlegin et kalinligi fazla ise hic bir makina sinyal vermez. Verir diyen yalan soyler. Buda aklinda olsun. 3 adim önünü incele.Truva ustam evet makina ile test yaptım ama bir tepkime ölçüm alamadım tam olarak dediğiniz yerden.
4x4 büyük bir ölçü.Kayalık olan yere baktım usta öyle bir işarete denk gelmedim veya gözümden kaçtı, ama bu kayalar buraya bilerek konmuş gibi, ama burada da boşluk bakmaya çalıştım aşağıda ki boşluklardan daha büyük 4×4 gibi bir boşluk göründü 3-4 metre gibi de derinlik gösteriyor.
Evet ustam 4×4 degilse de 3.5 veya 3x3 kesin.4x4 büyük bir ölçü.
Teyit edilmesi gerek.