Sunak | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Sunak

Temucinhan38

Kullanıcı
Makina ne kadar derin aliyor bilemem. Küp yada comlegin et kalinligi fazla ise hic bir makina sinyal vermez. Verir diyen yalan soyler. Buda aklinda olsun. 3 adim önünü incele.
Teşekkürler ustam
Normal bir dedektör ustam isim verilmesi yasakmı bilmiyorum ama yüzeysel yani Derin arama için değil. Öyleyse dediğiniz gibi ondan tepki vermiyordur. 3 adim önünü yine inceleyeceğim

_Trakyalı_

Kullanıcı
Çizdiğim yerin dışına çıktığım da içeren dışarı çıktığımda geri dönüyorlar,

Yukarıdaki ifadenize göre,çubuk ile tespitiniz hatalı. İçinde değerli metal olan bir boşluk olma ihtimali yok.
Rast gelsin.

pelteks

Kullanıcı
Güzel söylediniz ustam :) ama kayaların dilini pek okuyamadım işin açığı, fotoğraflarda görebildiğinizi bilgilendirirseniz sevinirim gözünüze çarpan bir detayı.

Teşekkürler.
Arazide beşgen,üçgen,tabut taşın var..açılmışı örnek alabilirsin..üstünde tabut taşı, sağ altta çıkartılmış üçgen taş var...arazide arıyacağın işaretler bunlar.. @TRUVA ustanın dediği üçgen burnun önünü kontrol et..50cm temizlemeden ipucu bulabileceğini sanmıyorum.

Temucinhan38

Kullanıcı
Arazide beşgen,üçgen,tabut taşın var..açılmışı örnek alabilirsin..üstünde tabut taşı, sağ altta çıkartılmış üçgen taş var...arazide arıyacağın işaretler bunlar.. @TRUVA ustanın dediği üçgen burnun önünü kontrol et..50cm temizlemeden ipucu bulabileceğini sanmıyorum.
Tamamdır ustam dediğiniz şekilde 50cm temizleyip bir kontrol edeyim bakalım, teşekkürler.

TRUVA

Admin
Soyledigim yere pulse derin dedektor tutmaniz lazim. 1m almasi lazim. Orada dikkatli incele kayada yapistirma gibi bir yer varmi 3 adim icinde??

Üst Alt