Allahına kurban söylediğin küçük ve büyük havuzları biliyorum büyük havuzda söylediğin delik,Küçükken orda çimerdik yani yüzerdik o deliğin içine parmak batırdığımı hatırlıyorum,Allah bulduracak yasen kurdun ayak ızını patısını ararsan ancak ruyanda bulursun gıt dereye 2kucuk 1buyuk havuzları bul ,don orda kalem ucu gıbı delık olacak bulursan hayırlı olsun kasa dır
İstediğin dua olsun Babahalit abi,Allah (cc) Gönlünden geçen isteyipte kavuşamadığın maddi manevi tüm dileklerini kabul edip fazlasıyla versin İnşaAllahKARDES SOYLEDIKLERIMIZ BILGI VE TECRUBE İLE ISPATLIDIR ONUN ICIN KESIN NOKTAVERDIK HAYIRLI OLSUN SIMDIDEN BIZEDE DUA ET UNUTMA
Kurt figüründen hariç diyorsunuz doğrumu anladım ustamyorumların tamamını okuyamadım ama çukur olan yer ne çukur nede kasa sadece bir hayvanın boyun altı boğaz kısmı ve bu hayvanın ağzıV yapmış sol tarafı gösteriyor ASİAVCI ustamın çizimini biraz daha sola doğru kabartmayı takip ederek çizerseniz hayvanı bulursunuz benim vaktim yok yapamadım böyle olunca sol taraftaki yer kasa oluyor ve sol altda mezar olayı oluyor tarlanın altına doğru zaten arazi resiminden anlaşılıyor kayanın arkasına doğru bir yükselti mevcut