Peki ustam yeni fotolar çekeyim inşallahSelamün aleyküm
Üstat burasi yamac atil bir yerdir bu sunaklar toplu olanlarda vardır bolgede biraz büyükçe kayada olur toprakta fakir mezarlar vardır büyük bir ihtimalle bitki örtüsü kurumuş mezar çiçeklerini göremedim @Roni ustam baksin birde bu sunaklarin çapı derinliği nedir sunaklarin temizlenmesi gerekir teşekkür ediyorum
Yakınındaki yerleşim yerinden boşluk aldım insemmi diye düşünüyorum ustam kilise olduğu söyleniyorMezarlıktasin kardasim.
Çoğu gariban bizim gibi.
Oda olma ihtimali mevcut.
Odayı arayacaksın.
Odayı bulursan içinde de metal sinyali varsa uğraşmaya değer.
Yoksa yorulacak bir yer değil gibi.
Gittiğinde alanı daha geniş fotoğrafla insallah. En yuksek yerden asagilara dogru. Yada en yuksek tasin ustune cik. Özellikle dikme taşları varsa.
Bu dikme taşlar alandaki taşların içinde kendisini belli eder. Kayaların içinde rengi farklı olanlar da dahil.
El degilmedik, dolu olan kiliseyi daha görmedim.Yakınındaki yerleşim yerinden boşluk aldım insemmi diye düşünüyorum ustam kilise olduğu söyleniyor
En iyisi riske girmeye gerek yok ustam Büyük yerin derdide büyük olur derler Alan geniş ne olacağı belli olmaz alttaEl degilmedik, dolu olan kiliseyi daha görmedim.
Net tespit yapmadan kipraşma insallah.