@siname211 Usdam verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim,
Aslında
@Deli Fırat Usdam harika bilgilere sahip bunun farkındayım, Arada bir yazıyor Ama tek nokta atış yapıyor, Fazla detaya girmiyor, Bazanda bilmece gibi konuşuyor Olsada ben ne dedigini biraz geçde olsa çözüyorum, Bana 3x6 bir kuyu olacak orada dedi bir iki gün sonra kafam dank etti, Verdiği nokta Suyu 1000 adımdan gelen değirmenin argının bittiği nokta Bu kuyudur, Yani değirmenin hemen üsdü,,,,,
--- Suyu ayakda içilen çeşme konusundada ,Bir siyah taşdan ve yakın çevresinden bahsetti oda tam isabet oldu, Yani güzel bilgileri var, Sizinle ayni fikirdeyim, Caniniz sag olsun yeterki , gerisi gelir,
Kaplumba ile mihrap konusunda . Mihrap Ters değil, düzgün mihrap, Bu mihrap.şuan üzerine moloz yığını yapılmış yani Oturak.ile mihrap.şuan kapalı, Oraya sulama barajı yapılmış küçük bir baraj,
Öküzlerde aslında kapalı,, ama öküzler sarı meşeliķde ve kapalı, Yani ben bana yakın olan alandayım.bualanda bir takım islerim olacak , Sari meşelik bekleyecek, Bahsettiğiniz adam görüntüsünü hatırlayamadım., Bunun etrafında hangi işaretler var,bunları bilmek lazım,,,