Kıymetli @komana ustam,Hatme taşlarınıda getirekmi[emoji6]
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fil: Öteden beri Asya'da ve Afrika'da egemen güçle ilişkilendirilen fil kuvvet, kuvvet istikrar ve bilgeliği simgeler. Hindular fil başlı tanrı Ganeş'e tapar.
Genel olarak fil sembolü; kadim bilgi, bilgelik, hafıza, yetenek, sağlık, doğurganlık, korunma, güç ve şans sembolüdür.
Fil Budizm’den Türkler ’e kadar pek çok kültürde ve toplumda cesaretin, büyüklüğün, hükümdarlığın, saygınlığın, ihtişamın, kuvvetin, gücün ve prestijin, sembolü olmuştur.
Buna bağlı olarak, enerjinin, zekânın, basiretin, bereketin simgesi olarak görülmüştür.
genel manada çeşmelerde bereketi sembolize eder.
arkeolojide yigma anlaminada gelmez.[/
böyle şifeli şifreli konuşuyonuz ondan sonrada milleti merakta bırakıyonuz.vevedağna anke zikrak.Kıymetli @komana ustam,
Büyük hatmeye sayı yetmezse beni de çağırın inşallah.
Elemneşrahleke'yi zor da olsa 2 yılda ancak ezberlemiştim
amin ustam.bak kaç kişi bilgilendi.ustalık bu işte.rabbim halkalardan kimseleri ayırmasın.ne kadar sıklaştırırsak o kadar kuvvetlenriz.fitne fesatları atarız.komana ustam arada dokununun ustam.anladın.Şifre filan yok ustam[emoji4]
Bilen bilir hatme-i hacegan denilen zikir halkasinda okunan inşirah suresi.
Hatme taşlarida halkadaki ihvanlara dağıtılır her kişi elindeki taş adedince hatme yaptiran kişinin nida ettiği selavat ve sureleri okur.
Allah o halkadan ayırmasın ayrı kalanlarida dahil etsin.
Selametle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
illaki ölümü tadacağız.rabbim .onun huzuruna çıktığımızda,huzuru mahşerde.hesap veremeyen kullarından eylemesin.gönlümüz pak,alnımız ak olsun.ALLAH,ım sana şükürler olsun.secdeye ingiğimiz alnımıza vatan haini yazmasın.hayırlı cumalar dilerim tüm arkadaşlarıma.selam olsun.Muhterem @ZİRVEE ustam konuyu baglayisindaki incelik beni cok guldurdu. Allah cc senden razi olsun. Allah Allah cc diye can verenlerden olursunuz insallah. Amin. Dua eder dua bekleriz.
Her nefs ölümü tadacaktir.