Tarlada bulduğu para servet kazandırdı. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Tarlada bulduğu para servet kazandırdı.

mehmet narcı

Kullanıcı
Ha bire dagitiyorsunuz bizi unutmayin. Uvey evlatmiyiz biz burada.
Abi ne dagitmasi @Kader25 usta hesap yapmis 1000 tane lazim diyor bizde icinden 1 tanecik bayram harcligi koparmaya calisiyoruz ama nerdeeee kurban bayramina kaldi @TRUVA usta 1001. Benim abi bi kapıda bir dilenci olur benimde nasibimi kesme truva usta

nik

USTA
Super Moderatör
Ha bire dagitiyorsunuz bizi unutmayin. Uvey evlatmiyiz biz burada.
Abi ne dagitmasi @Kader25 usta hesap yapmis 1000 tane lazim diyor bizde icinden 1 tanecik bayram harcligi koparmaya calisiyoruz ama nerdeeee kurban bayramina kaldi @TRUVA usta 1001. Benim abi bi kapıda bir dilenci olur benimde nasibimi kesme truva usta
Yüce Rabbim hepimizi Direk cennete girenlerden eylesin her iki cihanda Azize eylesin kıyamet gününü bizleri arşın gölgesinde gölgelendirip sıddıklarla resullarla haşır eylesin ve aleyhisselatu vesselam komşu eyleyip şefaatine nail eylesin amin işte hepimiz zengin olduk büyük hazine budur.
Malevse bu altnlarda sizlere sunamadığım için özgönüm ama gönul istrdiki bu dünyada da sizlere altın sunabileyim.
Ben ancak hem bu dünyada hemde ahirete altndan daha kimali kardeşliğimi sunabilirim.
Hepiniz benim için altında daha kimetlisiniz.
Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum Allah emanet olun.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Yüce Rabbim hepimizi Direk cennete girenlerden eylesin her iki cihanda Azize eylesin kıyamet gününü bizleri arşın gölgesinde gölgelendirip sıddıklarla resullarla haşır eylesin ve aleyhisselatu vesselam komşu eyleyip şefaatine nail eylesin amin işte hepimiz zengin olduk büyük hazine budur.
Malevse bu altnlarda sizlere sunamadığım için özgönüm ama gönul istrdiki bu dünyada da sizlere altın sunabileyim.
Ben ancak hem bu dünyada hemde ahirete altndan daha kimali kardeşliğimi sunabilirim.
Hepiniz benim için altında daha kimetlisiniz.
Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum Allah emanet olun.
Altın bahane, altın vesile.
Nasipse olur, nasipse gelir, nasipse bulunur. Rızka dahilse illa gelir.

Dualarınıza Amin üstadım.
Ne güzel dua etmisiniz.
Allah cc razı olsun.

Üst Alt