Tuncers ustam simdi bu girilen yer neresi tam olarak odanin girisinemi yoksa kayalik alan degil diye direk usttenmi giriyorsun
Bosami doluyami o senin ustaligina kalmis ustam. Bosluk almissiniz fakat degerli tesbiti yapmismisiniz girisin derinligi ve odanin derinligi bunlari aldinizmi. Asil beni dusunduren giris tesbit ettiginiz yerde sanirim kostebek yuvasi var giris gozukuyor. Bosluk uzerinde cok agir hareket ederek tekrar cubuk tutabilirmisin. Ben ilk bosluk tesbitimde mezar diye gurdigim yerden ikitane 30 cm aralikla ust uste iki delik cikardim cubuk isi cok dikkat isteyen bir is. ALLAH c.c kolaylik versin
ustam metalde derinlik almayı biliyorum ama boşlukta o iş nasıl oluyor o kadarını öğrenemedim..Hayirlisi olsun fakat derinlik alman lazim nekadar girilecegini bil enazindan
ustam orada o kazdin yeri sen dolguylan boslu karistirmeysin dolguda cubuklar kapanik aciliyor az bir bekledimi boslukta yine 2 cub ukta omuzuna dayaniyor bu 2 harekete cok dikat etmen lazim.
Ikizceli ustanin kablo sistemini dene kablosuz belki sapmayapbilirsin ilk etapta hem kabloyla daha saglam alirsin olcuyu. Boluk icindeyken tam boslugun bitim sinirina kablonun ucuna bagladigin civiyi sabitle sonra kabloyu boslugun disina dogru uzat uzerinden yuru ilk tepki aldigin yerle sabitledigin kablonun ucunu olc sana derinligi verir. Alinda ayni metal tesbit etme gibi olcumunu alacaksin bunu sadece boslugun bitme sinirindan baslatarak olcumunu alacaksin. Tabi farkli frkli derinlik alma usulleri var onlarada sonra bakarsin