Taşın Altında Hayvan Dişleri!!!! | Define işaretleri ve anlamları

Taşın Altında Hayvan Dişleri!!!!

bestami31

Kullanıcı
Ben nereye geldim şaşkınım, her yerde insan eli değmiş olağanüstü şeyler, siz ustalara görsel, hepsi bir arada, şu devasa taş bir kuru dere yatağına bırakılmış ve üzeri kırılmış, altına da sistemli bir şekilde büyük baş bir hayvannın üst çene kemikleri, dişleri hala sapasağlam duruyor yerleştirilmiş, ikincisi aşağı da bir şelale, şelale sağ tarafta bir taş boğa yu andırıyor, şelaleden biraz yukarı da yine bir büyük taş olağanüstü duruyor, son şekil tepede bir kaya üzerinde seyyar bir taş var oraya çıkamadım ama sizlere güzel bir görsel bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum, doğa su hava çok güzel ve temiz di, ilginiz için çok teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_1724.jpeg
    IMG_1724.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1725.jpeg
    IMG_1725.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1726.jpeg
    IMG_1726.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1727.jpeg
    IMG_1727.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1728.jpeg
    IMG_1728.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1729.jpeg
    IMG_1729.jpeg
    894.9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1730.jpeg
    IMG_1730.jpeg
    911.6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1734.jpeg
    IMG_1734.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1733.jpeg
    IMG_1733.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1732.jpeg
    IMG_1732.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1731.jpeg
    IMG_1731.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1726.jpeg
    IMG_1726.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1732.jpeg
    IMG_1732.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1733.jpeg
    IMG_1733.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1730.jpeg
    IMG_1730.jpeg
    775.5 KB · Görüntüleme: 14

bestami31

Kullanıcı
Burada düzeltmem gereken bir şey var, bu hayvan dişlerinin olduğu kemik üst değil alt çene imiş, dikkatim den kaçmış ustalarım şimdiden teşekkür ederim

tuarec

Vip Üye
hayvan kemişlerine fazla takılmayın ustam başka hayvan avlanmış yemiş kemikleri orda kalmış benim görüşüm o yönde şelale resimleri az aynı akarsu üzerinde başka şelale varmı

bestami31

Kullanıcı
hayvan kemişlerine fazla takılmayın ustam başka hayvan avlanmış yemiş kemikleri orda kalmış benim görüşüm o yönde şelale resimleri az aynı akarsu üzerinde başka şelale varmı
Şimdi ustacığım dişlere takılmıyorum ama, dişler sistemli bir şekilde oraya yerleştirilmiş, yani üzerine biraz daha ağırlık binse kırılack, ama çektim yerinden çıkmıyor en ufak bir kıpırdama yok çok özel bir durum, ayrıca diş üzerinde ki taştan çok var bu bölgede, öyle bir şey ki cihaz bu taşa metal gibi tepki veriyor, dün yine adam boyu indim alttan bu taş çıktı, şelale den daha çok var ama arada mesafeler var peşpeşe değil yalnız burası iki derenin birleştiği yere çok yakın

tuarec

Vip Üye
Şimdi ustacığım dişlere takılmıyorum ama, dişler sistemli bir şekilde oraya yerleştirilmiş, yani üzerine biraz daha ağırlık binse kırılack, ama çektim yerinden çıkmıyor en ufak bir kıpırdama yok çok özel bir durum, ayrıca diş üzerinde ki taştan çok var bu bölgede, öyle bir şey ki cihaz bu taşa metal gibi tepki veriyor, dün yine adam boyu indim alttan bu taş çıktı, şelale den daha çok var ama arada mesafeler var peşpeşe değil yalnız burası iki derenin birleştiği yere çok yakın
degişik bir durum hangi hayvan dişi oldugu konusunda bir fikriniz var mı
suyu 2 yerden akan şelale olmalı bu şelalenin önünde veya arkasında onu resimleme şansımız varmı

tuarec

Vip Üye
çarpı attıgım yerleri makina ile kontrol et buyuk olasılıkla makina çıldıracaktır metafizik bir sorun yaşanmazsa devam edin
c2.jpeg

bestami31

Kullanıcı
degişik bir durum hangi hayvan dişi oldugu konusunda bir fikriniz var mı
suyu 2 yerden akan şelale olmalı bu şelalenin önünde veya arkasında onu resimleme şansımız varmı
Ustam burda şelale çok var, bir şelale resmi daha koyayım, bu şelale ya yakın, çizdiğiniz yeri bende çok merak ettim, bu hayvan dişleri dediğim büyük baş inceledim ya domuz ya da tosun ya da inek dişler sapasağlam resimde belli oluyor

Ekli dosyalar

• IMG_1532.jpeg
    IMG_1532.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1531.jpeg
    IMG_1531.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1530.jpeg
    IMG_1530.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 6

tuarec

Vip Üye
Ustam burda şelale çok var, bir şelale resmi daha koyayım, bu şelale ya yakın, çizdiğiniz yeri bende çok merak ettim, bu hayvan dişleri dediğim büyük baş inceledim ya domuz ya da tosun ya da inek dişler sapasağlam resimde belli oluyor
bak bunu daha önce görmüş ve begenmişim hatta öteki sitede iyi yorum almıştı
bu şelalede de para varda duruyormu bilmiyoruz benim
şimdi şelaleler 3-5-7 kadameli olur 3 ün çözümü ile 7 nin çözümü arasında farklılık vardır byu yüzden şelale sayısı bilinmesinde yarar vardır 2 akarlı şelale sistem çözümü için gereklidir onun için üstünde duruyoruz hatta google earttan şelaleler arası mesafeyi ölçüp yazarsan iyi olur ben anlamam ama anlayan bir ustamız çıkar hayvan dişlerinin özellikle alt çene kemiginin tılsım için kullanıldıgını biliyoruz eyer tılsım için kullanılmışsa burda açıkta olması bizi düşündürüyor gene X attıgım yerleri incele W yazdıgım yeri incele sanırım burası eşkiya bölgesi
c3.jpeg

Son düzenleme:

bestami31

Kullanıcı
@tuarec ustam haklısınız, burada her yer bakir hiç bir yerde işlem yoktur, bende eşkiya işi olduğunu düşünüyorum. Alanda müsait, şelale çok var ama birinci şelale iki derenin birleştiği yere çok yakın, ikinci attığım şelaleden çok güzeldir inşallah kısa zamanda bakalım ilginiz için çok teşekkür ediyorum

Üst Alt