BU KONUYA 70 BEYENİ VEYA YORUM YAZILIRSA SİZE BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ CİZEREK METREJ VEDE YÖN VEREREK KATİ ÇÖZÜMÜNÜ ANLATACAĞIM YADA ELİNDE İŞARETİ OLAN VARSA BURADAN ADIM ADIM CÖZDURELİM BUDA OLA BİLİR ALINTI VEYA KENDİNİZE AİT OLMAYAN RESİM YER PAYLAŞMAYIN
Keşke elimizde olsa da çözmesi kalsa bi dolandırıcılık resmi gibi bir şey oldu bu artık ustam[emoji1] canlisini bı gorseydik pesinede duserdik değirmen ve mağaralarin yakınında olan bi işaret yani bunlara yakın yerlerde aranmalı yigmada olabilir zannimca gencim ama yapanın aklı ile düşünmek lazım tek burda bölgeyi verdiği gibi yönlerde saklı olan civ civ bulmalı diye düşünüyorum ama işareti yerinde gezmek daha iyi yorum olacaktırBU KONUYA 70 BEYENİ VEYA YORUM YAZILIRSA SİZE BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ CİZEREK METREJ VEDE YÖN VEREREK KATİ ÇÖZÜMÜNÜ ANLATACAĞIM YADA ELİNDE İŞARETİ OLAN VARSA BURADAN ADIM ADIM CÖZDURELİM BUDA OLA BİLİR ALINTI VEYA KENDİNİZE AİT OLMAYAN RESİM YER PAYLAŞMAYIN
yükardaki örnekten varsa seve seve ama bu şekil olanı için şudur diyememZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Anne tavuk alti toprak ve iki adet tasa dayali vaziyette. Yönü bati.
Yakininda 5 civcivli tavuk isareti olup biri tavugun sirtinda ve tavukla ayni istikamete bakar vaziyette ancak isaret kırılmış.
Yine yakininda degirmen tasi ve kanepe benzeri bir olgu.
Top sende asiavci ustam.
[emoji4] [emoji4] [emoji4]25 ki,şi görüntülemiş 12 beyeni var ben bu işte gerideyim ankaşılan diğer 13 kişi bu işi çözmüş anlaşılan