usta büyük harfle yazı ne anlama geldiğini siz daha iyi bilirsiniz,adam istediği kadar usta olsun terbiye ve nezakketten yoksun olduktan sonraOmer hattab arkadaşım, konuya ilgin olabilir merakın olabilir.
Öğrenmekte isteyebilirsin, bende açıktan yazması konusunda hem fikirdim. Bunuda belirttim. Ayrıca ısrarcı olamiycagimida belirttim. Kendisi bilgiyi paylasmam demiyor özelden yazayım diyor. Belliki bilmesini istemedigi kisiler var.
Bu nedenle yazınızdaki uslup dogru degil. Tekrarında uzaklaştırma alırsınız.
Zirve usta yorumlarınızı sentezleyemedim, savunucu tarafmisiniz yoksa omer hattab ı desyekleyen tarafmi ? Destek ise sizide uyarmak isterim. Kışkırtıcı ve konu harici yorumlardan uzak duralım.
Saygılar.
bozkurt ustam,yazdıklarımı bir daha okusaydınız eminim bu kanıya varmazdınız.dikkat ederseniz benim vurgum zamana,(bende şimdi sizi anlamadım;illaki bi tarafmı olmamız gerek.)Omer hattab arkadaşım, konuya ilgin olabilir merakın olabilir.
Öğrenmekte isteyebilirsin, bende açıktan yazması konusunda hem fikirdim. Bunuda belirttim. Ayrıca ısrarcı olamiycagimida belirttim. Kendisi bilgiyi paylasmam demiyor özelden yazayım diyor. Belliki bilmesini istemedigi kisiler var.
Bu nedenle yazınızdaki uslup dogru degil. Tekrarında uzaklaştırma alırsınız.
Zirve usta yorumlarınızı sentezleyemedim, savunucu tarafmisiniz yoksa omer hattab ı desyekleyen tarafmi ? Destek ise sizide uyarmak isterim. Kışkırtıcı ve konu harici yorumlardan uzak duralım.
Saygılar.
Ben zaten yorumlarınız ile ilgili olarak zan beslemedim, ondan dolayı anlamadım yazdım. Ve taraf olmadığımı bir onceki hattap ustaya yazdığım yorumda görmüş olsaniz gerek. Yönetici dahi olsa nezaketsiz tavır uygun düşmez diye.bozkurt ustam,yazdıklarımı bir daha okusaydınız eminim bu kanıya varmazdınız.dikkat ederseniz benim vurgum zamana,(bende şimdi sizi anlamadım;illaki bi tarafmı olmamız gerek.)