Sen sende olduğunu ve açılmadığını resimleri detaylar dir ustalarda gerekeni yapar bu şekilde yorum gelmezPiyasayi bos verin ne yapabiliriz onu tartisalim ne yapmamiz lazim bu foto bize ne diyor onu konusalim
Civcivli tavuk kabartma tavuğun üzerine mı yapılmış uzak foto yok muSLM USTALAR BIR VADININ SAĞ TARAFINDAKI BIR KAYA YUZUNE YAPILMIŞ YERLEŞİM YERI FALAN YOK AKARSU FALAN VAR YANINDA KURU DERE VAR ASAGISINDA GÜÇLÜ BIR AKARSU VAR 30 METRE FALAN ASAGISINDA KURU DERE 10 METRE TAVUGUN ÖNÜNDE KURUDEREYE BAKAR VAZIYETE tavugun 25 metre onunde kabartma bir hac
Anlayamadim sorunuzu biraderCivcivli tavuk kabartma tavuğun üzerine mı yapılmış uzak foto yok mu
Yani o tavuk civcivlerin bulunduğu kaya, kabartma tavuk mu? diyor.''Kayanın bütünü''Anlayamadim sorunuzu birader
kayaynin ustune bir tavuk 7 civciv kabartma yapilmisYani o tavuk civcivlerin bulunduğu kaya, kabartma tavuk mu? diyor.''Kayanın bütünü''
Bunlar net görünmekte usta,Sen sana sorulana cevap niye vermiyon,kayaynin ustune bir tavuk 7 civciv kabartma yapilmis
Bana ne sordunki cvb vermedimBunlar net görünmekte usta,Sen sana sorulana cevap niye vermiyon,