Tavuk sırtında tek civciv..

drapeta

Kullanıcı
Selam arkadaşlar kafasını geri çevirmiş sırtındaki pilice bakıyor yaklaşık 70 metre ilerde yavruları var 5 adet

Ekli dosyalar

• IMG_20251230_200647.jpg
    IMG_20251230_200647.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 34

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Tavuk ve civcivi çok okudum amma birebir bu güne kadar görmedim.

Sanırım bugüne kadar yazılanlar çözüme götürebilir. Gözden geçirmekte yarar var.

drapeta

Kullanıcı
2013 yılından beri bu sitedesin hala tek resim kötü bir şekilde bir resim atıyorsunuz resmen dalga geçiyorsunuz
uydu görüntüsü pc nin kalitesizliğinden kaynaklı haklısın ustam .. sileyim konuları temiz resimleri alınca bölgeden öle yükleyim çok özr bu

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Kimseyle dalga geçecek karakterde değilim ustam 2013 yılından beri üyeyim evet ama yılda birkaç kez uğrarım ki hala formu kullanmayı bile bilmiyorum uslüp biraz ağır sizin şamar yemiş gibi oldum canınız sağ olsun rica ediyorum ustaların konularımı kapayabilirmi

yanlış anlaşılma yada yanlış ifade kullanılmış sanırım. kimseyi incitmek maksatlı yazıldığını düşünmüyorum. eski bir üyemiz olduğunu biliyorum, yanlışlık olabilir eksik eklenmiş olabilir , daimi oldugunuz için bukadar imtiyaz gösterilebilir. :)

kusura bakma dostum. (nik ustamızın iyi niyetinden şüphem yok, biraz dil farklılığı var, farklı bir ülkede fazla kalmanın yaşattığı küçük bir problem)

• Beğen
Tepkiler: Nik

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Aslında Drepeta arkadaşımızdan bende iyi bir sunum beklerdim, buralarda geçirdiği süreden dolayı, Nik ustamızın da ilk kez bu kadar tepki verdiğini gördüm :) arada olur böyle şeyler deyip iyi niyetinden kuşku duymadığımız iki dostumuzun da anlayışlarıyla konuları kapatalım. Drepeta arkadaşım ve Nik ustam yazışmaların bir kısmını siliyorum. Drepeta daha iyi bir sunumla ilerisi için bekleriz.

Son düzenleme:
Üst Alt