Tefik abi bilmen biyenecen mi zor bulunan bir balik cinsidir biliyorsun ya bu kalkani midesi ta bosalmamis uylece duruyor .
Tefik abi bilmen biyenecen mi zor bulunan bir balik cinsidir biliyorsun ya bu kalkani midesi ta bosalmamis uylece duruyor .
ben demekki neyi görmek istemişsem onumu gördüm aceba ben kaya balığı değilde ot balığını görsem hemen yakalar ve yerim.Valla tevfik ustam sen gene dugme gormussun ben onuda goremiyom sahsen bole bi balik oltaya gelse kaya balugu der salarim
evet,evet sayın ustam kesinlikle ersan ustamın yanına gidelim ilk önce biz orada tavukları yiyelim Pardon Kalkan Balığını yeriz ondan sonra Aliveli usatmında yumurtaların'dan yeriz bu Arada'da gözümüzün ucunla bakarız yapabilceğimizi anlarsak O zaman bizde tavukçuluk sektörüne adım atarız. Nasıl fikir ama.?. Saygılarımla.Tavada güzel olur tevfik ustam
Bu aralar pahalı, ben bu Yaz bg. Gitmek istiyorum, sende gelde ersan bizi varnada karşılar, belki kalkan ısmarlar.
Abi değişiklik belki bize iyi gelir belki ne dersin?battı balık yan gider!
Yoksa rüştünün yanında tavuk sektörüne mi girelim?
Abi bahane ile memlekete gidecektim 36 sene sonra çok zaman oldu yaw.Abi sen istanbula gel misafirim ol söz daha güzel yerde daha güzel balık ısmarlarım.evet,evet sayın ustam kesinlikle ersan ustamın yanına gidelim ilk önce biz orada tavukları yiyelim Pardon Kalkan Balığını yeriz ondan sonra Aliveli usatmında yumurtaların'dan yeriz bu Arada'da gözümüzün ucunla bakarız yapabilceğimizi anlarsak O zaman bizde tavukçuluk sektörüne adım atarız. Nasıl fikir ama.?. Saygılarımla.
tamam sayın ustam Davetiniz için çok teşekkür ederim nasıl olsa bende istanbuldan gidecektim Bulgaristana bakarsınız beraberde gidebiliriz.geleceğim zaman sizin özelinize yazar haberdar ederim.Abi bahane ile memlekete gidecektim 36 sene sonra çok zaman oldu yaw.Abi sen istanbula gel misafirim ol söz daha güzel yerde daha güzel balık ısmarlarım.
Ersan sende kıskanma sende gel misafirim ol beklerim hemşerim.