cok tesekurler abi davetiyene kismetse koca gumuyu vura bilirsem gelerim sindilik hep ufak tefek lerinlen kafa patlatiyorum buralarda
Aman ustam sizi kurtlar kapar, yalnızca giderseniz! Gitmeden önce bir gerçek hikaye anlatırım ama vs.tamam sayın ustam Davetiniz için çok teşekkür ederim nasıl olsa bende istanbuldan gidecektim Bulgaristana bakarsınız beraberde gidebiliriz.geleceğim zaman sizin özelinize yazar haberdar ederim.
vallahi bir duyarsa vede birde görürse elinden çok zor kurtulursunuz derim. beni şimdi şu an burada çakallar kapıyor farelerim ise kahkaha ile gülüyorlar.bana. ben alışkınım artık yakalanmaya..ben balık yakalamaya gittiğimde aksine balıklar beni yakaladı O soğuk günde dereye uçmuştum.Aman ustam sizi kurtlar kapar, yalnızca giderseniz! Gitmeden önce bir gerçek hikaye anlatırım ama vs.
Bakla var ona göre ha rüştüde duyarsa hikayeyi yandık.
Ah Ahhhh bende şans olsaydı balığı bir kenara bırakın kurbağa yemezdim lafımız aramızda kalsın ama pekte güzel oluyor kurbağa bacağı sayın ustam her derde deva hastalara şifa veriyor..----- muş Sayın ustam Saygılar.Tevfik usta hamsi bulsa bile yeticek ama şans yok
S.a. Sayın ustam bizim burada var ben tek başıma başaramam bunun içinde siz buyur gelin beklerim gelinde Beraber çıkaralım.ne dersiniz.?.cok tesekurler abi davetiyene kismetse koca gumuyu vura bilirsem gelerim sindilik hep ufak tefek lerinlen kafa patlatiyorum buralarda
Kuyrukta düğmemi olur ilahi Tevfik usta sanırım sen palto düğmesi gördünAnaaaa başıma gelenler gari ama ben tam kuyruğun uç kısmında sanki 6 tane düğme gördüm. aceba benmi yanlış görmeye başladım bunudahi bilemiyorum
S.a. sayın ustam hayır ben palto düğmesi görmedim çünkü onlar büyük olur ama pantolon düğmesi küçük olur ve bende bunun için gördüm hemen kuyruk kısmında duruyorlar.Kuyrukta düğmemi olur ilahi Tevfik usta sanırım sen palto düğmesi gördün