çok teşekkürler ustam ALLAH razı olsun yorum için...ben güneş diyorum ve 7 adım önünde ya mezarlık var yada sanduka mezar
çok teşekkürler ustam ALLAH razı olsun yorum için...ben güneş diyorum ve 7 adım önünde ya mezarlık var yada sanduka mezar
ALLAH razı olsun ustam daha öncede yorumladığınız konum var. ayrıca temenniniz için çok çok teşekkür ederim ustam inşallah hayırlısıyla. maalesef elimde daha geniş açılı resim yok ustam tekrardan teşekkürler saygılarımla...sevgili kemal kardeşim,sanıyorum ilk konuna rastlamam .
öncelikle bölge mezarlık. uzaktan bulgular yeterince seçilememiş olsada,bazıları net. ve bölgenin genel yapısıda bunu teyit ediyor görünümde. gittiğinde ,dikkatli incelediğinde ,işçilikli yerlerin varlığını görebilirsin.
oda türü bir tanesini işaretledim.
üstteki yerde işçilikli. bana göre mezar üstü bir yer çıkarsa şaşırma. ok istikametleri arasının alt istikametleri görüntü olarak olsaydı daha net yazılabilirdi. iki aradan geçildiğinde boşluğun alınacağını tahmin ediyorum. ya kendin tespitini başarır yada başarabilen birini bulmanı temenni ederim.
yorum için teşekkürler ustam ALLAH razı olsun...
anladım ustam dediklerinizi uygulayacağım inşallah yorum için çok teşekkürler ustam cümlenizden ALLAH razı olsun saygılar...@kemal174 arkadaşım. ustalarımız çok güzel anlatmışlar. yakınında küçük bir oda olmaya yeterli boşluk bakmanı tavsiye ederim. olurda öyle bir boşluğa yakında denk gelemedinse, o zaman biraz daha mesafe açarak 30-50 m. gibi mesafelerde kuyu ihtimalini, de düşünmeni isterim. taştaki çatlağın yönü senin arama yönün olmalı.
ayrıca bir diğer değerlendirmem, işaretinin içerisi muntazam olsaydı kesinlikle açılmış bir kasadan başkası değil derdim. çünkü dış yapısı kasa olarak nitelendirilebilir.
inşallah oda olacak ustam havalar düzelsin bi hayırlısıyla yorum için teşekkürler ustamal eline çubukları son resim kuzey tarafı şüle bi gez be yaaww