muhtemelen cızdıgım yerın ordan topragı bıraz esmek lazım daha net konusulur bıde su karsıdakı yerın yakın fotosunu cekersen bı bakılır
Dostum 6 tane yapmıştım 5 tanesini elektronikten anlamayıp isteyen dostlara gönderdim, elen geri bildirimler olursa iletirim sana..
Kalan 1 tanesinin entegresi aliexpressten sipariş verdiğim aküyle denerken gözüme patladı Cuma günü ilk kez 555'in patladığını gördüm
Kendim için bu hafta içinde yapacağım, hafta sonu denerim inşallah. Yani şuan elimde yok dostum.
Sağolasın dostum, yok çok şükür ancak 555 patladı parçası gözüme geldi ilk kez entegrenin 12v ile patladığına şahit oldumDostum gecmis olsun hic haberim olmadi inş Onemli bisi yoktur
sanırım bu void finder bana hediye ettiğin alet kardeşim, burdan sana bir kez daha teşekkür ediyorum.Dostum 6 tane yapmıştım 5 tanesini elektronikten anlamayıp isteyen dostlara gönderdim, elen geri bildirimler olursa iletirim sana..
Kalan 1 tanesinin entegresi aliexpressten sipariş verdiğim aküyle denerken gözüme patladı Cuma günü ilk kez 555'in patladığını gördüm
Kendim için bu hafta içinde yapacağım, hafta sonu denerim inşallah. Yani şuan elimde yok dostum.
sanırım bu void finder bana hediye ettiğin alet kardeşim, burdan sana bir kez daha teşekkür ediyorum.