Ters L Isareti

Tork

Kullanıcı
arkadaşlar ve sayın ustatlar.daha önce atmış oldugum ters L işaretinin fotoları bunlar.anlamı sizce nedir üstatlar.yorumlarınız bekliyorum tskler.

Tork

Kullanıcı

Tork

Kullanıcı
yorumlarınız nedir acaba

wolf_52

Kullanıcı
bu ters L nin bulunduğu zeminde oldukça şüpeli duryor bitki örtüsü farklı,molozlu mıcırlı gibi duryor ? oda nın içinden çıkan harfiyat diyebilliriz,asıl sormak istediğim bu taşa sırtınzı verince aşağısı dere,kuru dere yada yağmur yağınca akan bir yer sanrım, ve bu kuru dereye inen eski patika yada yağmur sularının yürüdüğü bir yol olması gerek,bu suyun yürdüğü yatak la aşadaki kuru derenin birleşdiği kesişdiği nokdanın tam karşısında bir az yüksekde olan düzlük olması gerek,bahsediğim nokdayı iyi etüt edin,ve bol fotraflayın orası güzel yer..

Tork

Kullanıcı
bu ters L nin bulunduğu zeminde oldukça şüpeli duryor bitki örtüsü farklı,molozlu mıcırlı gibi duryor ? oda nın içinden çıkan harfiyat diyebilliriz,asıl Usormak istediğim bu taşa sırtınzı verince aşağısı dere,kuru dere yada yağmur yağınca akan bir yer sanrım, ve bu kuru dereye inen eski patika yada yağmur sularının yürüdüğü bir yol olması gerek,bu suyun yürdüğü yatak la aşadaki kuru derenin birleşdiği kesişdiği nokdanın tam karşısında bir az yüksekde olan düzlük olması gerek,bahsediğim nokdayı iyi etüt edin,ve bol fotraflayın orası güzel yer..
üstat bahsettiğiniz dere 1km asagida var.kisin şu akar.fakat buradan oraya akan yağmur suyu ayarı yok.buranin sağında 50m ilerisinde harman var.sol üstünde 30m de boş büyük 2 adet kup çıkmış.

Tork

Kullanıcı
bu ters L nin bulunduğu zeminde oldukça şüpeli duryor bitki örtüsü farklı,molozlu mıcırlı gibi duryor ? oda nın içinden çıkan harfiyat diyebilliriz,asıl sormak istediğim bu taşa sırtınzı verince aşağısı dere,kuru dere yada yağmur yağınca akan bir yer sanrım, ve bu kuru dereye inen eski patika yada yağmur sularının yürüdüğü bir yol olması gerek,bu suyun yürdüğü yatak la aşadaki kuru derenin birleşdiği kesişdiği nokdanın tam karşısında bir az yüksekde olan düzlük olması gerek,bahsediğim nokdayı iyi etüt edin,ve bol fotraflayın orası güzel yer..
üstat anlatmış oldugunuz yerleri arazi ile bagdastiramadim.biraz acarmisiniz

Tork

Kullanıcı
Üstat lar yorumlarınızı alabilirmiyim tskler.

Tork

Kullanıcı
wolf_52 usta bu kayan 300 metre yukarisinda tepe. tepede 6_7 metre çapında.yüksekliği toprak seviyesinden 2_3 metre arasında basık bir yığma var.yığma nin evimizin tam ortasında ve güneye bakan cepesinde 2 tonluk bir kaya var.çubuklar kayaya yönünden giriş ve yığma nin ortasında oda boşluğu aldım. Derinlik 5m olduğunu tespit ettim. acaba bu ters L işareti ile ilgili.bir bağlantısı olabilirmi acaba.tşkler.

Üst Alt