wolf_52 usta bu kayan 300 metre yukarisinda tepe. tepede 6_7 metre çapında.yüksekliği toprak seviyesinden 2_3 metre arasında basık bir yığma var.yığma nin tam ortasında ve güneye bakan cepesinde 2 tonluk bir kaya var.çubuklar kayaya yönünden giriş ve yığma nin ortasında oda boşluğu aldım. Derinlik 5m olduğunu tespit ettim. acaba bu ters L işareti ile ilgili.bir bağlantısı olabilirmi acaba.tşkler.
UstamAnlatımınızdan tünelli girişi olan bir mezar olduğu düşüncesindeyim resimleme imkanınız olursa konunuza ekleyiniz ustalarımız değerlendirsinler kolay gelsin...
Anlatımınızdan tünelli girişi olan bir mezar olduğu düşüncesindeyim resimleme imkanınız olursa konunuza ekleyiniz ustalarımız değerlendirsinler kolay gelsin...
Anlatımınızdan tünelli girişi olan bir mezar olduğu düşüncesindeyim resimleme imkanınız olursa konunuza ekleyiniz ustalarımız değerlendirsinler kolay gelsin...
Hisgeldiniz ustam. Resimlerinizi oneri ve sikayetler bolumune bakarsaniz nasi yuklenecegi hakkinda bilgi edinmis olursunuz. Ayrica yukleyeceginiz resimlerinizi resimli isaretler bolumunde ayri bir konu acarak paylasirsaniz daha cok ustamizin gorur ve ona gorede yorumlar gelir. SelametleBu resmi yüklüyemiyorum ama taşa tam ters L var bunun anlamı nedir resmi cep numaranız varsa açıklamanızı isterim ermeni evin bahçesinde su kanalı da var yani bu kadın mezar olabilirmi