Tılsım olabilirmi

Holigan.48

Kullanıcı
Ya ben bu olaylara çok inan bir insan değilim ama yaşadığım bir olay var biz muğlada define ile uğrşan bi abimiz vardı altın dolu bir oda bu defineleri altınlar çıkarmaya çalıştığı zamanlar kanser tehşisi kondu ve kısa bir süre sonra vefat etti ben definenin yerini heyşeyini detayına kadar biliyorum ama yemedi almaya tılsım varmıdır nasıp bozarım bilmiyorum çünkü vefat eden abimizin kuzenide define ile uğraştığı zamanlar oda ölümcül bir hastalık tehşidi konup oda kısa bir zaman sonra vefat etmişti tek bildiğim bu kadar çok fazla altın var kuyumcuyum altınları eritip kendi cebime kkoymayı planlıyorum ama ne yalan söyleyim götüm yemedi yardımcı olabilirmisiniz bu işlerde tecrübeli olan abilerim kardeşlerim yazsın iyi akşamlar

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
arkadaşım her definede tılsım olmaz bu işlerle uğraşanlar hastalanıp ölseydi dünyada binlerce insan ölürdü onun için tılsım işlerine fazla kulak asmayın birde o dediğiniz yerde altın olduğunu nerden biliyorsunuz altını herkez arıyor ama kolay kolay bulunmuyor

Holigan.48

Kullanıcı
arkadaşım her definede tılsım olmaz bu işlerle uğraşanlar hastalanıp ölseydi dünyada binlerce insan ölürdü onun için tılsım işlerine fazla kulak asmayın birde o dediğiniz yerde altın olduğunu nerden biliyorsunuz altını herkez arıyor ama kolay kolay bulunmuyor
altın olduğu net kuyumcuyum az çok anlıyorum yer altı gibi hocam kayalık altında oda gibi bir yer şuan alamamıyoruz turistik bir bölge anca kışın ama tılsım gibi şeylerden korkuyorum abimin arkadaşo vardı göbekli tepede devletin hocalarından tılsımlı kapıları açıyorlardı tılsımı ordan biliyorsum ama dediğim gibi bu defineyi 2 kişi almaya çalıştı 2side kısa bir sürede vefat etti bence tesadüf olamaz hatta yer muğla kıyıkışlacıkta

Keban23

Kullanıcı
altın olduğu net kuyumcuyum az çok anlıyorum yer altı gibi hocam kayalık altında oda gibi bir yer şuan alamamıyoruz turistik bir bölge anca kışın ama tılsım gibi şeylerden korkuyorum abimin arkadaşo vardı göbekli tepede devletin hocalarından tılsımlı kapıları açıyorlardı tılsımı ordan biliyorsum ama dediğim gibi bu defineyi 2 kişi almaya çalıştı 2side kısa bir sürede vefat etti bence tesadüf olamaz hatta yer muğla kıyıkışlacıkta
Hocam affetme varsa öyle bir şey dal gitsin tuzak olan var ama bu senin olayın biraz farkli bi oksit olayı var ona dikkat et onun dışında biliyorsan varsa yapıştır gide😀

Üst Alt