toplu oyma hac isaretleri | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

toplu oyma hac isaretleri

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: toplu oyma hac isaretleri

KESINLIKLE OGLE BIR NIYET ICERISINDE DEGILIM, sadece kendi yorumumu ekledim.
bolgedeki yasli insanlardan duydugum kadariyla tasin oldugu bolgede 2 adt kilise oldugu soylenen eski yapitsal yerler bulunmakta. nasil bir calisma yurutmem lazim , yardimci olurmusunuz?

önceki yorumdada yazdım,lütfen mevcut olan resımlerı ekleyın,yardımcı olacak ek bulgular olabilir diye.

gördüğünüz üzere yardımcı olmaya çalışıyorlar,sizde ustalara yardımcı olun lütfen.

sonuca doğru yoldan ulaşmanızı sağlıycaktır.

TATLARLI

Kullanıcı

Hocam yanlış anlamayın inşallah. Benim anladığım şu . doktora gidiyorsunuz diyosunuzki benim ayaklarım ağrıyo , ne olduğunu bilin göstereyim diyorsunuz. Bazı doktorlar onuda bilir işte :) . Siz fotoğrafını ekleyin. Bizde hemen birbirine bakan bu işaretlerin karşısında hacın oradaki açılmış mezarı görmüş işaretlerini çizmiş paylaşmış mezardan başka birşey varsa öğreneyim ilgileneyim dediğinizi duyar gibiyim. Ama açılmışı göstermiyorsunuz açılmamış olsa heralde konu bile açmazdınız. O kadar bakir bi yerde açılmış olmasıda garip değilmi :) 1000 li yılların mezarı bu konunuza resim eklediğinizde devam ederiz..

arap35

Kullanıcı
Cevap: acil

arkiler selam,

arkiler cizdigim hac resimleri oyma dir. fotografini cektigim tasin yantarafindaki buyuk hac resmini yorumlarinizdan sonra gondericem

değerli kardeşim aramıza hoş geldin. resimleri yorumlarınızdan sonra göndereceğim derken ??? yorumları beğenirsen mi??? değerli kardeşim bizlerin açtığı konuları incelersen ne demek istediğimizi daha iyi anlarsın. her ayrıntının kaçtane resmini yayınlıyoruz sağolsun ustalarımız ellerinden geldiğince bildklerini şüphelendikleri ve olabilecek ihtimalleri belirtiyorlar. senin elinde resmin varsa ustaları test etmeden önce resimleri koy ve yorumlarını bekle. sorulan sorulara cevap ver inşallah nasiptede varsa neticeye resmi yoldan ulaş. tekrar aramıza hoşgeldin der saygılar sunarım

bulut25

Kullanıcı

saygideger dostlar ben sadece cizmis oldugum isaretlerin dogru oldugunu ve buna ek olaraktan elimde bulunan resmi gonderecegimi soylemek istedim. yanlis anlasilmadan oturu ozurdilerim.
yorumlariniza istinaden; nasil bir mezar turu olabilir.

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş; resim atmak yerine çizmekle uşraşmışsınız.Bir resim atında ne var ne yok bir bakalım.gören göz her zaman iyidir.sanırım biraz konuyu gereksiz yerlere çekmişsiniz.herkes kendince haklıdır.Hastasınız fakat doktora gitmeden doktor hastalığınızı ne olduğunu bilemez.test yapıcak ve bulgulara bakarak karar vericek.bizimkide öyledir.bakacağızki karar verelim.kanser olmayan adama uzaktan kanserdir derseniz olmaz.bizim işimizde budur.siz haçın ve çevresinin bir resmini atın bizde çözüm sunalım.sizleri boş yere uğraştırmaktansa yorum yapmamayı tercih ederim.bekliyorum resimlerinizi.

bulut25

Kullanıcı

sn ustalar,

bahsetmis oldugum resim budur. bu resim tasin yantarafinda bulunmaktaydi.
konuyla ilgili yardimlarinzi beklemekteyim.

bulut25

Kullanıcı

sn, ilgililer

bahsettigim resim budur. bu resim tasin yantarafinda bulunmakta. konuyla ilgili yardimlarinizi beklemekteyim.

TATLARLI

Kullanıcı

Papaz mezarı.Taşın çıktığı yer.. Yalnız çok tehlikelidir her yönüyle. Öncelikle can sonra canan..

Üst Alt