Tuarec usta hk | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Tuarec usta hk

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
iyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)

bizim mekanda kötünün ne işi olaki :) elbette iyi yönde. teşekkür ederim bizimle yürüdüğün için.
Ve tüm kullanıcılara bu vesile ile teşekkür ederim, sitemizi ailemizi tercih ettikleri için.

drapeta

Kullanıcı
@drapeta usda ALLAH yardımcımız olsun, Takdir onundur, INSAALLAH iyi olur,
çok sağ ol ustam kesinlikle öyle yaradanım cümlemizin yardımcısı olsun iyi olması için inan bütün dürüstlüğüm bütün iyi niyetimle çabalıyorum bilirsin ustam bu işe 2 şey cok gerekli birisi vakit diğeri ise nakit işletmelerim var dükkanlarım onlarıda bırakamıyorum vakit buldukca zaman ayırıyorum ama iyi olcak bunada eminim şahsi bir menfaaattan öte geçti bu iş bu sistemi çözmek ülke bağlamındada bu konuyu bitirmek amaç paylaşamadığım konuşamadığım o kadar cok konu varki bununla alakalı zamanla paylaşcam sizlerle tekrar tşkkr ettim eksik olma ustam =)

drapeta

Kullanıcı
bizim mekanda kötünün ne işi olaki :) elbette iyi yönde. teşekkür ederim bizimle yürüdüğün için.
Ve tüm kullanıcılara bu vesile ile teşekkür ederim, sitemizi ailemizi tercih ettikleri için.
ben tşkkr ederim ustam bölesi saygın tecrubeli adaplı bi mekanı bize sunduğun için=) dilerim hepmiz için hayırlısı olur hayırlı değilse bile yaradanım hayırlı eyleyip nasip etsin inş=) saygılar

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
iyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)
Bozkurta sormuşsun ama bende fikrimi söyleyeyim, önceki yazılarını da hatırlıyorum ustam çok daha acemiceydi :) şimdi konulara bakış açına ve yazılarına bakıyorum önceye göre olumlu yönde çok gelişme var.

Üst Alt