tüm ustalar yardım!!kaya mezarımı?

Kervan07

Vip Üye
bu resimlerin bazılarını daha önce paylaşmıştım..bu araziye her gittiğimde yeni işaretler buluyorum...her gittiğimde bir piknik yapacak kadar kalıyorum zira buranın çobanı bitmiyor..her yer çoban köpekleri ile dolu:)

burası romamı yoksa ermenimi bilemedim..mezarmı yoksa mahsenmi anlamadım..yardımcı olacak tüm ustalara şimdiden teşekkür ederim.

X işaretli kayanın hemen altındaki setin icindeki toprağı temizledim ve duvara dayalı üçgen forumlu kayayı gördüm.herhalde arkasında kasa vardır diye düşündüm ve kayayı çıkardım ordan.zaten kayayı tutan bir şey yoktu,yalnızca işaret için oraya yaslatılmış.arkasında bir şey yoktu:)

Xli kayanın hemen 1 adım sağında,1 adam boyunda dikili kaya mevcut ve bu kayada baklava işareti var.işaretin boyu 1 karış..

X işareti ile aynı kayada bulunan bu işaret bir balığa benziyor!

baklava işaretli kayanın hemen 1 adım arkasında kalan bu yuvarlak kaya bulunuyor.bu kayanın arkasında destek var.

yuvarlak kayanın yüzeyinde dikkat çeken işaret

bu yuvarlak kayanın hemen yanında birde V işaretli kaya bulunuyor

X li kayanın yukarısında ters u işareti var..

uzaktan genel bakış

şimdi birde x li kayanın üzerindeki işaretlere bakalım

bu kaya parcası,X li kayanın hemen önünde zeminde bulunuyordu! normalde görünmüyordu.ben zemindeki calılıkları temizledikten sonra fark ettim bu tuhaf kayayı.

şimdi beni buraya getiren yardımcı işaretlere bakalım..bu X li kayanın tam tepesinde bulunan bir kaç işaret..

SON:)

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
Cevap: tüm ustalar yardım!!kaya mezarımı?

ustam bu işaretler bana doğal gibi geldi murçtan çıkmaya benzemiyor bunlar altta iki taş yığması var resimlerde orası biraz dikkat çekici birde ustam sen antalyada değilmisin kar ne arıyor orda resimde kar var

Kervan07

Vip Üye

ustam bu işaretler bana doğal gibi geldi murçtan çıkmaya benzemiyor bunlar altta iki taş yığması var resimlerde orası biraz dikkat çekici birde ustam sen antalyada değilmisin kar ne arıyor orda resimde kar var

evet zebun kardeş doğal olabilir..burası antalya değil:)

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

v8t0q.jpg

yılan eğer düzgün bir açıdan çekerseniz göreceksiniz...kafasında çarpraz kılıç var...
v8v60.jpg

bu kuş nereye bakıyor....
v8utc.jpg

doğru tesbit sol tarafta bir haç veya çapraz kılıç veya çarpı çarpraz var....

v8v9b.jpg

kafasını kanatlarının arasına sokmuş bir kuş üst sağ tarafta çarpı işareti ..
burada sanki her kayanın altında veya içinde bir mezar var diye düşünüyorum.....

Kervan07

Vip Üye

cantar ustam kayadaki çarpı işaretidir ve çarpının sol üst ucunda ok işareti ile yön vermektedir..baklava dilimi olan dikili kaya kuşa benziyor doğru tespit ama ne anlatmak istediği bizim için önemli olan....bu çarpı olan kayaya dikkatli bakarsak daha farklı işaretler de var..

dediğiniz gibi kaya yılana benziyor.sol gözü kör.. ben bir dev yılan kaya paylaşmıştım forumda.uçuruma bakıyordu ve onunda sol gözü kördü ve dili çatallı idi.bu kaya ile bağlantısı vardır belkide..

burda mezar var fakat mahsende var..benim aradığım mahsen mezar değil..

teşekkürler yorumlar için

Kervan07

Vip Üye

bozkurt ustam siteye virüs girdi galiba

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

yok ya xrummer ile reklam postu kasıyolar oluyo böyle şeyler

Kervan07

Vip Üye

bunlara dur demenin bi yolu yokmu ustam?

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

var kervan ustam olmaz olurmu mesela gecenlerde mesaj atarken doğrulama kodu girmemiz gerekiyodu bi ara koyulmuştu o o bu botları engellemek için yapılıyo tabi başarılı oluyomu olmuyomu o tartışılır baktım bu forum poster tipi bi programla atılmış sanırım peşpeşe açmışlar konuyu post atma zaman ayarı yapılırsa kısmen engellenir bi çok yöntem var

Üst Alt