Köyde bulunan tümülüs arkasında büyük bir kayada üçgene benzettiğim bir işarete benzer kaya gördüm. Tümülüs ile bir alakası olabilir mi acaba?
Bi ermeniden duydum doğruluğu nedir hocam. Üçgen için yemin ederim malım burda dedi. Tabi bunu ermeniler kullanmış olabilir ermeni öncesi başka medeniyetlerde de farklı anlamlara gelebilirBurası tümülüs değil tepe mezarı. Tümülüse müsait ama değil. Siz yakından çevresinden bana görüntü yükleyin bakalım nedir ne değildir. Üçgen de işaret sınıfında ve tepeye alakadardır
Biraz daha detaylı anlatma şansınız var mı hocam?Tümülüsün kuzeyinde ise kuzey mezarıdır zeminaltı oda mezarı...
Yalan söylemiş. %3 ihtimali doğru oda eksik doğru. Üçgen yemin dışıdır hançer balta silah ve özellikle el işareti yok ise. Ana yemin eldir. İşarette üçgen çok farklı konuşur. Önemli olan ne anlattığını anlamakBi ermeniden duydum doğruluğu nedir hocam. Üçgen için yemin ederim malım burda dedi. Tabi bunu ermeniler kullanmış olabilir ermeni öncesi başka medeniyetlerde de farklı anlamlara gelebilir
Çubuk kullanmayı biliyorsanız kendinde ve etrafında boşluk arayın...Biraz daha detaylı anlatma şansınız var mı hocam?