El parmaksız ise hedefe şahitli yemin edilmiştir. Parmakları açık belirginse çoklu kişi yeminidir ve yeminlilerin eşkiya modelinde en zor işleme sahip olanlarındandırPeki el tamamen mi gözükecek avuç içi vs detay verir misiniz
El parmaksız ise hedefe şahitli yemin edilmiştir. Parmakları açık belirginse çoklu kişi yeminidir ve yeminlilerin eşkiya modelinde en zor işleme sahip olanlarındandırPeki el tamamen mi gözükecek avuç içi vs detay verir misiniz
Görüntüyü nereden göndereyim ve nasıl göndereyim video olarak mı yoksa fotoğraf olarak mı hocam? Burası X… bölgesi ve bir kale mevcut. Bizans seramikleri bulunmuş zamanında.Burası tümülüs değil tepe mezarı. Tümülüse müsait ama değil. Siz yakından çevresinden bana görüntü yükleyin bakalım nedir ne değildir. Üçgen de işaret sınıfında ve tepeye alakadardır
gönder gelsin buraya yav yabancı yokGörüntüyü nereden göndereyim ve nasıl göndereyim video olarak mı yoksa fotoğraf olarak mı hocam? Burası Bolu bölgesi ve bir kale mevcut. Bizans seramikleri bulunmuş zamanında.
Başımız belaya girmesin hocamgönder gelsin buraya yav yabancı yok![]()
İkisini de yükle, birinden gözden kaçan belki diğerinde belli olurGörüntüyü nereden göndereyim ve nasıl göndereyim video olarak mı yoksa fotoğraf olarak mı hocam? Burası Bolu bölgesi ve bir kale mevcut. Bizans seramikleri bulunmuş zamanında.
Yerinizi il ilçe vs açık adresinizi söylemeyin. Tepeyi etekten yukarı kadar görsel ve video ile çekin ve buraya konunuza ekleyin.Görüntüyü nereden göndereyim ve nasıl göndereyim video olarak mı yoksa fotoğraf olarak mı hocam? Burası X… bölgesi ve bir kale mevcut. Bizans seramikleri bulunmuş zamanında.
Çok kısa zamanda detaylı bir video çekeceğim hocam. Fakat bugün akşam saatlerinde gezerken oturak,koltuk taşına benzettiğim bir taş ile karşılaştım. Aynı tümülüs dediğim bölgede fakat oturduğum zaman Tümülüsü değilde biraz daha sağına doğru bakıyor. Fotoğrafta tam istediğim gibi çıkmadı akşam saatlerinden dolayı da olabilir fakat güzel tıraşlanmış ve oturduğum zaman kendimi rahat hissettim. Görseller ektedir;Yerinizi il ilçe vs açık adresinizi söylemeyin. Tepeyi etekten yukarı kadar görsel ve video ile çekin ve buraya konunuza ekleyin.
Tamamdır hocam en kısa zamanda çok kaliteli ve detaylı bir video ve fotoğraflama yapacağım. Bugün ki yüklediğin kaya önemli demiştiniz. Resimde çok belli olmuyor ama canli bakıldığı zaman biraz daha ben buradayım diyor. Siz resime baktığınız zaman birşeye benzetebildiniz mi acaba hocam?Burası ustalarimizin dediği gibi tumulus değil.
Üçgen ve bugünkü yüklediğin kaya önemli.
İşaretler arazi ile birlikte değerlendirilir.
Bu nedenle alanı çok iyi şekilde sunum yapabilirsen, anlamak çözmek daha kolay olur.
Yüksek çözünürlükte iyi bir zaman aralığında 4 cepheyi uzak yakın fotograflayip, hızlı olmayan anlaşılır bir şekilde video çekerek sunum yapmak en doğrusu olacaktır.
Tepenin üzerine çık.
Yakından uzağa doğru hem fotoğrafla hem video çek. İşaret olarak gördüğün ne varsa hem yakından hemde çevresiyle çekim yap. Mesafe 0-100 metre arası olsun. Daha uzaklara şimdilik gitme.
Şu konusunda oku insallah:
Define İşaretinin Fotoğraflanması Nasıl Olmalı.?
.