Tümülüs desen tümülüs değil, doğal desen doğal değil | Define işaretleri ve anlamları

Tümülüs desen tümülüs değil, doğal desen doğal değil

enesgulcan

Kullanıcı
Drone ile çektiğim alan çok dikkatimi çekti. Hemen Arkasında bir tümülüs bulunuyor fakat gözler önünde. Fakat burası düz bir arazide özel olarak yapılmış gibi geldi. Acaba arazide böyle bir yapı ile karşılaştınız mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

nik

USTA
Admin
Bende açmadı

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Benim burada tespitim oldu ama neye dayanarak bu tespiti yaptın sorusuna muhatap olmamak için paylaşamadım...
Bir cihazla bakıver istersen...

Ekli dosyalar

• IMG_20241112_214726.jpg
    IMG_20241112_214726.jpg
    117.4 KB · Görüntüleme: 15

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm
Arkadaşım burası daha önceki tümülüs konulu yerde burasıda vardi videoyu kisaltarak tekrar yüklemiş siniz orda bura ile ilgili yorum yapmıştım yapacağınız tek çubuk ile boşluk ve degerli bakınız
Yinede ustalarimiz baksin teşekkür ediyorum

enesgulcan

Kullanıcı
Selamün aleyküm
Arkadaşım burası daha önceki tümülüs konulu yerde burasıda vardi videoyu kisaltarak tekrar yüklemiş siniz orda bura ile ilgili yorum yapmıştım yapacağınız tek çubuk ile boşluk ve degerli bakınız
Yinede ustalarimiz baksin teşekkür ediyorum
Evet çubuk ile bakmayı bende istiyorum. Fakat hem çubuğum yok hemde çubuk kullanmasını bilmiyorum.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Evet çubuk ile bakmayı bende istiyorum. Fakat hem çubuğum yok hemde çubuk kullanmasını bilmiyorum.
Arkadaşım çubuğu kendinizde yapabilirsiniz bi pirinc olur bakir boru özelikle lpg li araçlarda kullanilan gaz borulari veyahut benim gibi eski buzdolabi gaz rekorundanda yapabilirsiniz bunlar 40 cm veya dahada uzun olabiliyor el tutma yerinden sonrasi 40 cm olacak sekilde el ile tutacaginiz kısma okisim on cm ez az olmalı bu on cm yere pipet veya tükenmez kalemin dış kısmını kullanin tabii birazda antrenman yapmanız gerekiyor bu konuyu en güzel
@Kader25 ustam dan yardim alabilirsiniz veya bir çubukçu bulmanızı gerekiyor
Teşekkür ediyorum

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Yanlış çekim yanlış gözlemde bulunmuşsunuz. Burası hakkında çokça bilgi amaçlı soru sorulmalı cevap ne denli yetişecek bilinmez.
Tümülüs değil olmazda zatenama daha farklı bir alan temsilidir. Birçok yere uyum sağlayabilir. yılan yatağına, mezar yoluna vs vs. bunun sağ yukarı kısmını görme şansımız nedir daha gerilerini. Ayrıca yakından bitki örtüsünü otu bortuyu görmek gerek. geride veya yakında hafif harfiyat noktası incelenmeli. Baharda çim çicek mevsiminde tepenin nekadarlık kısmının yeşerip nekadarının yeşermediğini yeşerince kuru alan noktasının neresi olduğunu incelemek bilmek gerek. bu bize toprak altı katman hakkında detaylı bilgi verir. Selametle

Üst Alt