tuhafff taşşş | Define işaretleri ve anlamları

tuhafff taşşş

Dayı

Kullanıcı
selam ustatlar bu fotolara yorum yaparmısınızzz

Son düzenleme:

Dayı

Kullanıcı
Cevap: tuhafff taşşş

Son düzenleme:

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

o taş şapkalı bi insan sureti gözleride kapalı işçilikte güzel şapkadan tavşan çıkarmı acaba:)

eksen

Kullanıcı

arkadaşım benim nacizhane fikrim kırmızı ile çizili taşın yoklanması yönünde ve kafa gibi olan taş nereye bakıyor keşke onuda koysaydın bence eger varsa hedefin o taşın baktıgı yerlerde

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

arkadaşım benim nacizhane fikrim kırmızı ile çizili taşın yoklanması yönünde ve kafa gibi olan taş nereye bakıyor keşke onuda koysaydın bence eger varsa hedefin o taşın baktıgı yerlerde
muhterem kardeşim arkadaşımızın dikkatini çekmiş ve çizmiş. kayanın yapısı gereği doğallığından olmayan, her işçilikli yerin bir yapım amacı vardır. nereye bakıyor dediği tarafta bir olayı olması gerekir. o kısmın üzerine çık,düzgün kısmı uzunlamasına ölç.diyelim elli cm. bakış uc istikametine 50 adım veya 50 metrede olayına gidersin. muhtemelende bir set veya kaş denilen bir yerin ön kısmına gelir.
ayrıca bir kaç oyma var.lakin yakın çekmişsin. kayanın hangi kısmında kaldığı belli değil. bunlarda ,öbür yerindeki gibi zemin altında oda şeklinde karşına çıkar. oymaların olduğu kısmı ve ana kayaya gelen yönünü açıktan resimlersen giriş yönünüde yazalım. lakin bu tür yerler zaman ve işçilik olarak yoğunluk ister. açmak içinde tecrübe.sen şimdilik ne olduğunu iyice öğren zaman çok şeylere ilaç olabilir. sağlıcakla.

Üst Alt