tuhafff taşşş | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

tuhafff taşşş

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Cevap: tuhafff taşşş

orda sağ tarafı bir miktar, üst kısmıda daha dik ve yüksekte kalan çukurumsu bir yer var. hatırlayabiliyormusun. başkaları başına oturmadıysa ,pişmiş bekleyen bir rızık var.
gitttiğin zaman üzerinde durman gereken değerde olduğunu söylemeye gerek yok.yalnız,gözle anlaman zor olabilir. onun için ,boşluk tesbitini biliyormusun yada açtığımız konudan takip ediyormusun bilmiyorum. veya buna yeterli birini tanıyormusun. kolay ulaşmanın yolunuda hatırlatalım. tesbitten sonrada al iznini RABBİM de yardımcın olsun.

Dayı

Kullanıcı

merhaba Dayi usta sana eksen usta neyapacani belirtmis saten bitkinci noktayi veren isarete orda yapilmis .ne yapacan senin pasa gunlune kalmis.

İşaretli yerde kasa olma ihtîmali varmı ersan ustamm

Dayı

Kullanıcı

orda sağ tarafı bir miktar, üst kısmıda daha dik ve yüksekte kalan çukurumsu bir yer var. hatırlayabiliyormusun. başkaları başına oturmadıysa ,pişmiş bekleyen bir rızık var.
gitttiğin zaman üzerinde durman gereken değerde olduğunu söylemeye gerek yok.yalnız,gözle anlaman zor olabilir. onun için ,boşluk tesbitini biliyormusun yada açtığımız konudan takip ediyormusun bilmiyorum. veya buna yeterli birini tanıyormusun. kolay ulaşmanın yolunuda hatırlatalım. tesbitten sonrada al iznini RABBİM de yardımcın olsun.

Ustam boşluk testi nosıl yapılıyor bilmiyorum maleseff ögerinim sorun deyil. O senin dediyin yer hatırlayamadım resme cizerek gösterirsenizz sevinirimm saygılarımla Allaha emanett

Üst Alt