Aleyküm selam bizdende selam olsun bizi soran tüm dostlaraGelir oda inşALLAH c.c bozkurt ustam selam vermişti ona kaçzaman önce, aklına düşerse gelir belki.
Yalnız çaydan önce daş kebabı isterim zamanı gelince haberin olsun.
Baştacısın ustam. Kalbinde gönlünde zengindir bilirim.Aleyküm selam bizdende selam olsun bizi soran tüm dostlaragardaş daş kebabı emrinde azucuk tuzlu ardından kardademlik çayı
belkide gelmiş aranızda hayalet gibi dolaşıyordurAllah razı olsun kıymetli ustam bildigin gibi rabbime şükürler olsun dostlarımla berberim deli gibiyim birde Gülbahçeli abim geleydi değme keyfime
Gülleri gönderdim sana deliden kaçmazbelkide gelmiş aranızda hayalet gibi dolaşıyordur
Gülleri gönderdim sana deliden kaçmaz![]()
siz beni tek bırakın gelin burda çay için adaletmi bu sizinkiGelir oda inşALLAH c.c bozkurt ustam selam vermişti ona kaçzaman önce, aklına düşerse gelir belki.
Yalnız çaydan önce daş kebabı isterim zamanı gelince haberin olsun.
Bende baktım benle sen onlayn görünüyoruz deli gardaşım onlayn görünmüyordu. Soracaktım sen sordunmirkut ben onlayn görünüyorumda siz neden onlayn görünmüyorsunuz fıratta öyle
Olurmu ustam sensiz zaten çayın tadı çıkmaz. Fıratı birara sorguya çekmek lazım.siz beni tek bırakın gelin burda çay için adaletmi bu sizinki