Tuzaklar Iptal Edilebilirmi? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Tuzaklar Iptal Edilebilirmi?

SEVALİ

Kullanıcı
Üstadım kaynak suyu daimi beslendiği için kolay kolay boşalmaz örneğini geçtiğimiz zaman diliminde hakkın rahmetine kavuşan madenci kardeşlerimizin maruz kaldığı madendeki kaynak suyu örnek alın hala su besleniyor dalgıçlar sayesinde bir neticeye varıldı Rabbim kimseye ve bu ülkeye böylesine acılar nasip eylemesin inşaallah burasıda biraz zor üstadım kolay kolay su çekilmez selametle

Amin ALLAH rahmet eylesin..
Burası öyle bir yerki nasıl anlatsam kelimeler yetersiz kalır..
Vikipedi de bile var..
Vikipedi deki bir yorumu suyun altında bulunan demir kapıların açılmaması çok düşündürücü diyor..

Warning

Kullanıcı
Amin ALLAH rahmet eylesin..
Burası öyle bir yerki nasıl anlatsam kelimeler yetersiz kalır..
Vikipedi de bile var..
Vikipedi deki bir yorumu suyun altında bulunan demir kapıların açılmaması çok düşündürücü diyor..

Allah Allah oldukça ilginç üstadım vardırki bir hayır bu şekilde demir kapılar yorumlanmış.
Birde üstadım büyüklerimiz oldu ile bittiye çare bulunmaz demişlerdir her daim yazdığım gibide tekrarlıyorum üstadım tebdir bizden takdir amenna Allah c.c. dandır. herşey sebeptir azrail aleyhisselam durduk yere can almaz vadedir ve bir sebebi olması gerekir yaprak dahi cenabı hakk'tan izinsiz kımıldamaz amenna onunda kıpırdamak için sebebi vardır eser rüzgar sallanır dallarla yapraklar Allah c.c. emanet olun selametle

Üst Alt