Uc basamakli merdiven | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Uc basamakli merdiven

Burak5553

Kullanıcı
@TRUVA kardes tepeciyin arka tarfinda kaliyor yaklasik 500 700 m kuzey batisinda kaliyor sizce bu ne olabilir selametle ustam

TRUVA

Admin
Kardeş koltuk dediginiz yerin arkasındaki dikili kayanın oturaga oturduğunda sağ kol yönünde 40 adim da kapalı mezar var. Birde kayanın arka tarafından cektigin yerde mezar var. Aradigin türde bisey bekleme orda. Memlekete gidemiyorsan söylediğim tepeyi teyit edecek yada resimleyecek eş dost vardır. Çektirip inceleyebiliriz

Burak5553

Kullanıcı
Kardeş koltuk dediginiz yerin arkasındaki dikili kayanın oturaga oturduğunda sağ kol yönünde 40 adim da kapalı mezar var. Birde kayanın arka tarafından cektigin yerde mezar var. Aradigin türde bisey bekleme orda. Memlekete gidemiyorsan söylediğim tepeyi teyit edecek yada resimleyecek eş dost vardır. Çektirip inceleyebiliriz
Kardes ilgin ve yardimin icin Allah razi olsun
Memlekette bunu teyit yada resim cekip atacak kimse yok yada ilgilenecek kimse yok diyelim gidince kismet olursa yine seni rahatsiz ederim
Allaha emanet ol kardes

Burak5553

Kullanıcı
@TRUVA kardes verdigin bilgiler icin Allah razi olsun gec oldu ben yatacam
Selametle kardes

Burak5553

Kullanıcı
Ustam her merdivende define olmaz.
Basamak'ta Define olabilmesi için basamaklarda yada yanlarında işaret,işaretler olmalı.
Varsa resim ekleyin.
Selamu aleykum ustam konuya gec yazdigim icin kusura bakma tel guncelladim o yuzden giremedim ustam bizim burda selale yok yani bildiyin dag basi ustam resimleri silmisim ama sitede konusunu acmistim zajmet olmasa ordan bakarmisin ayrica merdivenin hemen saginda insan figuru var yada ben oyle gordum yesillik alana gecince baska bir insan basi figuruna benzer bir kaya var bu iki kaya arasi 150 120 cm vr sizce lapami merdivenin resmlerini silmisin sadece o figurun resmi kalmis

Ekli dosyalar

• 325.jpg
    325.jpg
    981.3 KB · Görüntüleme: 8

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bu görsel sanki daha önce siz yada başka bir üyemiz tarafından da paylaşılmıştı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Konu sizinse konunuza ait linki verin bir daha bakalım. Gerçi cevap vermişimdir muhakkak ama yapı normal değil

Üst Alt