Yok gorunmez kardes cunku arda tepe var burasi ile orasi birbirine baglantilimi sizce yada burasi ne olabilr kardesKardeş bu yerden söylediğim yer görünürmü
Kardes ilgin ve yardimin icin Allah razi olsunKardeş koltuk dediginiz yerin arkasındaki dikili kayanın oturaga oturduğunda sağ kol yönünde 40 adim da kapalı mezar var. Birde kayanın arka tarafından cektigin yerde mezar var. Aradigin türde bisey bekleme orda. Memlekete gidemiyorsan söylediğim tepeyi teyit edecek yada resimleyecek eş dost vardır. Çektirip inceleyebiliriz
3-4 sene bekleyelim mi omrumuz yetmez biz yaşlandıkKardes ilgin ve yardimin icin Allah razi olsun
Memlekette bunu teyit yada resim cekip atacak kimse yok yada ilgilenecek kimse yok diyelim gidince kismet olursa yine seni rahatsiz ederim
Allaha emanet ol kardes
Bu kadar bekledik kismet olmadi 3 sene daha bekleriz Allah omur verirse 3 seneye yakin gitmiyorum yani az kaldi3-4 sene bekleyelim mi omrumuz yetmez biz yaşlandık![]()
Selamu aleykum ustam konuya gec yazdigim icin kusura bakma tel guncelladim o yuzden giremedim ustam bizim burda selale yok yani bildiyin dag basi ustam resimleri silmisim ama sitede konusunu acmistim zajmet olmasa ordan bakarmisin ayrica merdivenin hemen saginda insan figuru var yada ben oyle gordum yesillik alana gecince baska bir insan basi figuruna benzer bir kaya var bu iki kaya arasi 150 120 cm vr sizce lapami merdivenin resmlerini silmisin sadece o figurun resmi kalmisUstam her merdivende define olmaz.
Basamak'ta Define olabilmesi için basamaklarda yada yanlarında işaret,işaretler olmalı.
Varsa resim ekleyin.