Ucgen Ve Kare oyma-Acik Magara

drapeta

Kullanıcı
Yakinlarda Birde Yigma Var!!
bu 2 yer giriş olarak dikkatimi çekti 2side oval yapı buraları fotolarsın tekrar gidince eğer girişse muhakkak bir emaresi vardır girişin oralarda.. birde yukarda ufak oval yaptım boya ile işlenmiş bu arada kayadaki o siyah lekeler su akmışta iz yapmış gibi gözüküyor kesinlikle değil onlar boya ile yapılmış figürler doğru açıyı yakalarsan net cıkar bu kayalığın dibinden giden bir patikası var o patika yoldan görünecek şekilde yapılır işaretler ve figürler çarpı içine aldığım yeri kotrol et uzaktan bakınca gözü andırıyor

Ekli dosyalar

• 1000026749.jpg
    1000026749.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 22
  • 1000026748.jpg
    1000026748.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 21

Neverloss

Kullanıcı
selam arkadaşım=) güzel kelimesi az kalır harkulade bir bölgen var yaşam yeri ekmeye biçmeye arazileri bu insnaların mezarları hepsi mevcut okadar güzelki girdiğim zaman çıkamıyorum içinden her jaresi ayrı işçilik videoda genelde bir yere yoğunlaşmışsın her yerden dikkat cekende o oyuk bölüm bence orda değil girişler.. 2tane giriş gördüm ama emin değilim o taş yığmadan söz etmisin bence oda arazinin toplama taşları resimde dikkat ettiysen arazinin bir kısmı yeşil taşsız diğer kısmı taşlı yani o yığmada bişi yok. bence burası ekip biçtikleri alan bir önceki konundaki bölgen yaşam yerleri hayvan fgürlerinin olduğu yerlerde mezarlıkları die düşünüyorum bakıcam fırsat oldukca emin olalım öyle yazayım ...
Usta yigmada duvar olgusu net normalde bende supheyle bakarim ama videosu var etrafta onun disinda cok isaret var guzel ama isaretlerin ekran cozurlugu dusuk.

Neverloss

Kullanıcı
bu 2 yer giriş olarak dikkatimi çekti 2side oval yapı buraları fotolarsın tekrar gidince eğer girişse muhakkak bir emaresi vardır girişin oralarda.. birde yukarda ufak oval yaptım boya ile işlenmiş bu arada kayadaki o siyah lekeler su akmışta iz yapmış gibi gözüküyor kesinlikle değil onlar boya ile yapılmış figürler doğru açıyı yakalarsan net cıkar bu kayalığın dibinden giden bir patikası var o patika yoldan görünecek şekilde yapılır işaretler ve figürler çarpı içine aldığım yeri kotrol et uzaktan bakınca gözü andırıyor
Orda kesinlikle yanik ve isler var hatta yukari bolum iyice kararmis buyuk ihtimal ibadet yeri yada kutsama diger soylediklerinede bakacagim usta imkan buldukca.

drapeta

Kullanıcı
Usta yigmada duvar olgusu net normalde bende supheyle bakarim ama videosu var etrafta onun disinda cok isaret var guzel ama isaretlerin ekran cozurlugu dusuk.
benim fikrim bu kadar alenen acıkta yer yapıp bişeyler bırakmazlar bence bişey yok bu benim fikrim tabi ustalar belki farklı bişiler söyleye bilir..

babacan3441

Kullanıcı
Yanliz bu isaretediginiz yerlerden bazilari oldukca yuksek ulasilmasi zor usta!
o zaman yapılacak en sağlıklı iş sağ taraftaki kare gibi çizdiğim alanın detaylı fotoları çek.ayin yeri ise burda kapalı oda olması lazım..birde buraya yakın ziyaret/türbe denilen alan varmı ? bir çeşme ? çeşmeyi bulursan yakındaki yaşlı ağaç ? güzel yer herşeyi araştırmak için değer .

Üst Alt