Tam resme baktıgın tarafta işaretler kayaya baktıgında ufak bi karanlık var kırmızıyla cizmişin orada işaretlerMuhterem Dayı bey, 1:işaretin baktığı yönde araları 21 mt. Geçmemesi kaydıyla üç adet yerli cinsinden büyüklükleri komyonet lastiği kadar taş aramalısın. Konumları eşkenar üçgen şeklinde olacak.
2- Fazla uzağa atmadan ön tarafa doğru boşluk arayarak giriş tespit etmen gerekiyor. Zeminaltı mahzen bulgusu kuvvetli. Kolay gelsin.
bu taş işaretli Kaya'nın yön olarak ne tarafında ve mesafe? Ayrıca bu taşı iyice temizleyip iyice incelemeni tavsiye ederim.
Ustadın sırtımı verdiyimde yokuş bayır ikiyüz metre aşagıda ırmak varyakınlardaki kaynak ne durumda aslında fındıktada iyi para var kanak yakınında bir yere bak ikincisi sırtını işarete var bakış istikametini ara
Ustadım bukayanın sol tarafında bı kaya var bundan biraz küçük 60 70 merte arası birde bu kayanın yüz metre aşsıda bu taştan biraz büyk bi taş var üçleme oluyor ama ben pek anlamadım kayadaki d. İşareti mahsen kapısın işaret ediyormuş yani orada biryerde mahsrn ola bilirmi birde ustadın sizin bi yazınızı okudum cinler periler basmış sizi yani deneyimlisiniz burda cin tılsım veya büyu varmıdır varsada ne yapmak lazımMuhterem Dayı bey, 1:işaretin baktığı yönde araları 21 mt. Geçmemesi kaydıyla üç adet yerli cinsinden büyüklükleri komyonet lastiği kadar taş aramalısın. Konumları eşkenar üçgen şeklinde olacak.
2- Fazla uzağa atmadan ön tarafa doğru boşluk arayarak giriş tespit etmen gerekiyor. Zeminaltı mahzen bulgusu kuvvetli. Kolay gelsin.
bu taş işaretli Kaya'nın yön olarak ne tarafında ve mesafe? Ayrıca bu taşı iyice temizleyip iyice incelemeni tavsiye ederim.