http://www.definemekani.com/forum/konular/foruma-resim-ekleme-resimli-anlatım.144/#post-35763ben resim yukleyemiyorum
para para para haça yakın olmalı gömüda siyah taşın üzerindeki haçın altını bakmak lazım fazla uzak değil
bu ağaçlar üçgen yapıyor
Böyle bir paylsim da ben yapmistim.gece arastirma yaparken "H" seklinde bir oda buldum. Yanindaki ağaçta çivi ararken h seklinde 30 cmlik bir harf buldum. Yayinlamistim burada ama linkini bulamadim
Böyle bir paylsim da ben yapmistim.gece arastirma yaparken "H" seklinde bir oda buldum. Yanindaki ağaçta çivi ararken h seklinde 30 cmlik bir harf buldum. Yayinlamistim burada ama linkini bulamadim
arazide tas yok agaclarin mesafeleri tam dorder metredirBöyle bir paylsim da ben yapmistim.gece arastirma yaparken "H" seklinde bir oda buldum. Yanindaki ağaçta çivi ararken h seklinde 30 cmlik bir harf buldum. Yayinlamistim burada ama linkini bulamadim
Ustam ersan ustanın çarpı yaptığı yere sırtını ver yönün nereye bakıyor???burda dikatli bakildimi yerde cukuntu var bu yerin mezari burda kaliyor ve hristiyan mezari bu aclar en fazla 80 senelik olsun fazla deyildir .