Evet burasıdır. buranın arka görünmeyen yüzünü görmek istiyorum.soldaki dere bu tepenin arkasına mı dönüyor.Usdam sirdugunuz bu ise ,buranin usdu tarla
Ve burasi asagi dogru inen ana dere.
Hayır o dereyi hic görme, yani o derede kumpanya birlik degirmeni ve bir magra var ve cikmaz sokak gibi bir dere var . O dereyi dikkate alma yani bizim yukledigimiz resimler sadece BÜK dedigimiz alan içindedir.Evet burasıdır. buranın arka görünmeyen yüzünü görmek istiyorum.soldaki dere bu tepenin arkasına mı dönüyor.
Evet usdam ,daha baska isaretlerde var ve o tasın altına 182 000 taneyi koyup üsdüne sarap filan dökdük diyor , Orda anlatilan hersey burda mevcut.Eşkiya oraya saklamış ondan diyorum. çıkmaz sokağa gizem oradagörünmeyen yerde gizemli yer
Degirme dervisin 200 metre kadar alt tarafinda.Ve yan tarafindaki kuru duvar taş duvar burada.orada 182 tane bişey yok. şifre 182 nin çözümündedir. 2-8-1 geçitten başlayıp viraj değirmen kırmızı topraklı yerden tek dikili olan yere gidecen orada sakladık diyor. bu güzergahta karataş mezar var. tepe var değirmen mutlaka var 182 de.