Ünvan Güncellemeleri hk | Define işaretleri ve anlamları

Ünvan Güncellemeleri hk

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
selamunaleykum,

Arkadaşlar merhaba,

Daha öncede benzer güncellemeler yapmış olup dönem dönem değerlendirmeler yapıyoruz. Forumda aktif olan gönülden destek olan dostlarımızın ünvanlarını güncelliyor emeklerini görmezden gelmemeye gayret ediyoruz. Kendilerine bu güncellemeleri sormadık , umarım kabul ederek bizi mutlu ederler.(ayrıca uzun zaman aktif olmayıp durumlarından haber vermeyen ünvanlarıda maalesef geri çekiyoruz, böylece kontenjanda açılmış oluyor.)

@Roni Süpermodluktan Adminliğe
@nik Süpermodluktan Adminliğe
@SiyahBeyaz Vip üyelikten Süpermodluğa
@kocyigit01 Vip üyelikten Süpermodluğa
@Reedmann Vip üyelikten Süpermodluğa

Ayrıca,
@pelteks ustamız ve @balkaya34 ustalarımızda Vip üyeliğine yükseltilmiştir.

Arkadaşlarıma teşekkür eder tüm aileye hayırlı olmasını dilerim.

Son düzenleme:

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Aleykûm Selâm İnş’ALLAH. Abi öncelikle ince düşüncenden dolayı sağolasın ALLAH razı olsun. Benim rengim iyiydi aslında. Kırmızı renkte olmam ana konularda münazaraya girince kişilerde rütbesi var diye böyle yapıyor düşüncesi uyandırıyor. Bende Banlama, kısıtlama, taşıma, düzenleme izni var zaten. Bunlarda işimi gayet iyi görüyor. Sen benim kırmızıyı sevmediği mi niyetimide çok iyi biliyorsun abi. Sana olan sevgimi de biliyorsun. Bana kalırsa yanlış anlamayacak üzmeyecekse seni şayet beni eski halime çevir derim. Yine de yok kalsın dersen karar sana kalmış birşey abi ne diyeyim. Ama peşim söyleyeyim sıkılırsam eski halime geri giderim 🙈

Bu arada diğer arkadaşlara en içten dileklerimle hâyrlı olsun diyorum. Rabbim emeklerinden dolayı kendilerinden razı olsun. Her biri ayrı ayrı değerlidir. Lakin şu @kocyigit01 ile o renksiz denen @SiyahBeyaz arkadaşları banlaman daha hâyrlı olacaktır. Ben şahsen acımam ikisine 😂😂😂😂😂

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Öncelikle foruma gönül ve emek veren ustalarımıza teşekkür ediyorum. Ustalarımızın yeni unvanları hayırlı olsun. Sadece @Roni ustamız konusunda Bozkurt ustamı uyarmıştım ilk bizi banlar diye :) o @SiyahBeyaz @kocyigit01 ustaları kurban seçmiş :) 🤣 bence vip üyeliğe düşürülsün 🤣🤣🤣

kocyigit01

Usta
Super Moderatör
Aleykümselam @BoZKurT ustam. Eksik olmayın. forum için elimizden ne geliyorsa yaparız inşallah. eski unvanım için tekrar teşekkür ederim :)
Bu arada diğer arkadaşlara en içten dileklerimle hâyrlı olsun diyorum. Rabbim emeklerinden dolayı kendilerinden razı olsun. Her biri ayrı ayrı değerlidir. Lakin şu @kocyigit01 ile o renksiz denen @SiyahBeyaz arkadaşları banlaman daha hâyrlı olacaktır. Ben şahsen acımam ikisine 😂😂😂😂😂
eyvallah kardeşim eksik olmayasın, sağolasın. senin de unvanın hayırlı ola inşallah.
kırmızıların tamamını banlayacaktım :) artık radarımda sadece sen varsın bilesin :) takibindeyim.

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Öncelikle foruma gönül ve emek veren ustalarımıza teşekkür ediyorum. Ustalarımızın yeni unvanları hayırlı olsun. Sadece @Roni ustamız konusunda Bozkurt ustamı uyarmıştım ilk bizi banlar diye :) o @SiyahBeyaz @kocyigit01 ustaları kurban seçmiş :) 🤣 bence vip üyeliğe düşürülsün 🤣🤣🤣
Abi bu @BoZKurT çok sinsi bir ihtiyardır. Kül yutmayan cinsten. Daha tuzağıma çekemedim onu. Bi aşamadım gitti şu ihtiyarı 😂 Sende hemen niyetimizi aşikar etme. Sizden önce iki tane kıymetli kurban adayım var 😂😂😂😂😂😂

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin

Kafkaslı

Vip Üye
Haa şöyle, düşmansız olmuyor 😂😂😂
Hâyrlı olsun güzel kardeşim benim. Daim olsun 😊🤲

Sağolasın ustam ALLAH razı olsun. 🤲
Sen sağol mübarek hak edene haklar verimış
Güzel insanlar etrafı aydınlatır banada ALLAH CC rahmet etsin mekanı cennet olsun ikizceli vermiş ti vip üyeliği

Son düzenleme:

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Sen sağol mübarek hak edene haklar verimış
Güzel insanlar etrafı aydınlatır banada ALLAH CC rahmet etsin mekanı cennet olsun ikizceli vermiş ti vip üyeliği

kıymetli abim, seninde gönlümüzdeki yerin bellidir, lakin daha önceden rengimde yerimde iyidir dedin diye müdahale edemiyor sana farklı renk veremiyoruz. müsade ettiğin zaman uygularız inşAllah.

hatırlatmış oldun, buradan öncelikle ikizceli-ismail abi ve aliveli44-rüştü dostumuza ve tüm Hakka rucu etmiş yakınlarımıza Allahtan rahmet dilerim. mekanları cennet olsun.

Üst Alt