Yav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğiEyvallah ben renksiz olaydım iyiydi mademki renglendik tekrardan o zaman kırmızıları bir günlük dahi olsa banlayacak kadar yetki verzalım balıkçı
![]()
Yav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğiEyvallah ben renksiz olaydım iyiydi mademki renglendik tekrardan o zaman kırmızıları bir günlük dahi olsa banlayacak kadar yetki verzalım balıkçı
![]()
Bendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayızYav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğirengi değişen gözünü başkasına dikiyor
![]()
Benimki mahsun bir istek ma ne olmuş bir kırmızıyı banlasam örneğin balıkçıYav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğirengi değişen gözünü başkasına dikiyor
![]()
Zalım botanikçiBendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayız![]()
Oylama yapalımBenimki mahsun bir istek ma ne olmuş bir kırmızıyı banlasam örneğin balıkçı
Zalım botanikçihatta rengsizin dediği gibi zalım otçu
![]()
Bu renkli banlama isteği sende fazla kötü örnek oluyorsunBendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayız![]()
Şartlar eşit değilOylama yapalımdemokratik bir banlama olsun
![]()
Agam, Sen onlarin kirmizi olduguna bakma hele. Biz daha coguz. Renklerine guveniyolar onlar. @Roni yi banladim mi tamamdir, yikilir onlar.Şartlar eşit değilzalım balıkçı