ustam boşluk tespiti derken anlayamadım kusura bakma acemıyım ustam nasıl yaoılır
arkadaşlarımın yorumlarına belli bir ölçü katılmama rağmen,(bazıları sabit olmadığı ve yakından göremediğimiz için)hepsini yok saysak bile, V gibi cizdiğim yer ile ,yerdeki kayaların üzerinde ve bitim kısımlarının bir baş şekline dönüştürülmüş olmasını asla yok sayamayız.
alan içinde bir çok odanın varlığını verir. kayaların altına doğru uzanır. güzel bir boşluk tespiti ile anlayabilirsiniz.
ana sayfada ikinci bölümde ,su ve boşluk bulma adlı bölümde ,ayrıntılı açıklamalar mevcut. önem veren ve başarabilenler için,bulunmaz bilgiler mevcut. ksur olur diye de düşünce de olmayınız. bütün ustalar,tecrübelerini sizlere sunmak için buradalar.ustam boşluk tespiti derken anlayamadım kusura bakma acemıyım ustam nasıl yaoılır
eyvallah ustam samimiyetınıze ilgınıze teşekkürlerana sayfada ikinci bölümde ,su ve boşluk bulma adlı bölümde ,ayrıntılı açıklamalar mevcut. önem veren ve başarabilenler için,bulunmaz bilgiler mevcut. ksur olur diye de düşünce de olmayınız. bütün ustalar,tecrübelerini sizlere sunmak için buradalar.